reuna_ala

Kartanon juhlatilat

Kartanolta löytyy erityylisiä ja -kokoisia juhlatiloja. Mikä näistä olisi sinun juhlaasi sopivin?

Kartanon Sali

Kartanon sali on tyylikäs, lämminhenkinen ja valoisa tila kartanon päärakennuksessa. Sali edustaa tyyliltään kartanoromantiikkaa ja on ihanteellinen juhlatila alle 60 hengen seurueille. Päärakennuksesta löytyy lisäksi kaksi pienempää tilaa, joita voi käyttää ruokailutiloina seurueen ollessa suurempi.

Päätalon salista on valmiita pöytäkarttoja eri pöytämuodoissa. Diplomaattipöytä maksimissaan 22 hengelle. E-pöytä maksimissaan 34 hengelle. Buffetpöytä voi seurueen koosta riippuen sijaita salissa tai päätalon aulatilassa, joka on salin vieressä.

Päätalon muut käytettävissä olevat tilat ovat kabinetti Isännän kamari ja takkahuone, joihin on mahdollista kattaa tarvittaessa lisäpöydät yhteensä 14 hengelle.

Wäentalo

Wäentalo sijaitsee kartanon pihapiirissä omenapuutarhan vieressä. Wäentalo tarjoaa toimivat ja tunnelmalliset juhlapuitteet suurille seurueille.

Sisustukseltaan 1900 luvun alun jugend henkeä ja talonpoikaistunnelmia tarjoavassa Wäentalossa voi jopa 150 hengen seurue ruokailla ja tanssia samassa tilassa. Juhlavan yläikkunan edessä oleva parvi tarjoaa tilan vihkimiseen tai esiintyjille.

Wäentalossa buffet pöytä sijaitsee tilavassa salongissa suuren salin vieressä. Salissa on myös tanssilattia ja baari, joka palvelee vieraita. Käytettävissä on cd soitin ja äänentoisto, jossa on kaksi langatonta käsimikrofonia ja yksi langaton” head set” mikrofoni ja dataprojektori.

Pihlajapellon torppa

Pihlajapellon torppa sijaitsee päärakennukselta 300 m päässä järven rannalla ja vie mukanaan 1800 luvun puoleenväliin savupirttien aikakauteen. Talonpoikaishenkinen tumma tupa on täynnä maalaisromantiikkaa, tila sopii juhlatilaksi maksimissaan 30 hengen seurueille. Torpan tunnelmassa luonnon rauhan keskellä vietätte juhlaa vaikkapa 1800 luvun teemalla, kynttilän valossa.

Kesäjuhlaan sopivat vaikkapa tanssit laiturilla ja halutessanne juhlaan voi yhdistää myös saunomisen savusaunassa. Mikäpä olisi rennompi tapa päättää juhlapäivä?

Torpalla on kolme pitkää pirtinpöytää ja buffet pöytä. Ruoka toimitetaan torpalle ja tarjoilu voi olla teemaan sopivasti vaikka maalaishenkinen riistapääruualla ryyditetty Torpan parempi päiwällinen.

KATSO MYÖS NÄMÄ

JUHLAMENUT

Keittiömestarimme Juha Lehtonen on suunnitellut juhlaan sopivia, valmiita buffetmenuja, joissa maut täydentävät toisiaan.

JUHLAINFO

Tärkeää käytännön tietoa juhlien järjestäjälle.

HÄÄT

Perinteikkäät vai teemajuhlat, vai sekä että? Miltä teidän hääjuhlanne näyttää?

MUISTOTILAISUUDET

Kun elämä hiljenee, kartanomiljöö tarjoaa arvokkaat puitteet läheisen muistotilaisuuden järjestämiseen.

TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.

footer_reuna