reuna_ala

Kartanon juhlamenut

Tilausravintolan keittiömestari Mari Moilanen on suunnitellut juhlaan sopivia valmiita buffetmenuja, joissa maut täydentävät toisiaan.

Vuoden 2018 juhlamenut on suunniteltu valmiiksi yhteensopiviksi tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi joissa maut täydentävät toinen toisiaan. Raaka-aineissa on hyödynnetty mahdollisimman paljon lähialueiden puhtaita kotimaisia tuotteita.

Menut sisältävät runsaan alkuruokapöydän ja pääruuan sekä kahvin ja teen. Voit täydentää kokonaisuutta kakulla tai jälkiruualla, tai vaikka molemmilla. Hinta tarkistetaan valintasi mukaisesti.

Yksilöllisen teemamenun suunnittelu ja räätälöinti toiveidenne mukaiseksi hinta 55 euroa tunti. Toiveidenne pohjalta keittiömestarimme laatii ja hinnoittelee ehdotuksen.

Hinnat minimi 20 hengen ryhmälle.

Buffet Daavid

Alkuruokapöytä

Vihreää salaattia

Paahdettuja pähkinöitä ja siemeniä

Salaatinkastikkeita: oliiviöljy, balsamico, talon vinegretti ja sinappinen salaattikastike

Fenkolilla maustettuja mummon kurkkuja

Juureslastuja marinoituna

Kartanon kasvispiirakkaa

*

Kuttucheddarsalaatti ja vadelmakastiketta

Haukiterriiniä ja punasipulihilloketta

Tervalla maustettua kananrintaa

Kartanon hiivaleipää, mallasleipää ja ruisleipää

Kirnuvoita

**

Pääruoka

Yön yli haudutettua häränrintaa ja mustaherukka-voikastiketta

TAI

Miedosti savustettua lohta ja tartarkastiketta

Juuresperunasosetta

Lämpimiä sesongin kasviksia

Ruokajuomana vettä, mehua ja maitoa

*

Kermatäytekakku ja kahvi (mansikka, vadelma tai mustaherukka-sitruunakreemi)

Buffet Aliina

Alkuruokapöytä:

Pinaatti-vihersalaattia

Salaatinkastikkeita; Oliiviöljy, balsamico, kartanon vinegretti ja valkosipulinen salaattikastike

Kvinoa-papusalaattia

Palvarin perunasalaattia

Kotijuustoa ja kirsikkatomaattia

*

Sillitartaria

Mummon salaattia ja savusärkeä

Jääkellarin lohta ja makeaa tilli-sinappikastiketta

Palvattua kalkkunaa ja tyrni-porkkanahilloketta

Keitettyä perunaa ja salviavoita

Kartanon vuokaleipää, mallasleipää ja ruisleipää

Maustevoita

**

Pääruoka

Punaviinissä haudutettua karitsaa ja paahtosipuleita

TAI

Kuhagalantiinia ja valkoherukkakastiketta

Kermamuhennettua perunaa

Lämpimiä sesongin kasviksia

Ruokajuomana  ja virkistävää vettä (maustettu kurkulla,mintulla ja sitruunalla) ja mehua

*

Kermatäytekakku ja kahvi (mustikka, vadelma tai mustaherukka-sitruunakreemi)

Buffet Lipstikka

Alkuruuat

Tuoreyrttisalaatti ja basilikadressing

Sitruunalla maustettu fenkolia ja kesäkurpitsaa

Hunaja paahdettuja kelta-, ja raitajuurta

Hillottua kirsikkatomaattia ja punasipulia

**

Kuttucheddaria ja melonia, mangokastiketta

Tuorekurkkua ja marinoitua papua

Latva-artisokkaa ja maustettua linssiä

Tuore perunasalaatti paahdetuilla siemenillä

Kauden perunaa ja beurre montea

Harmoonin leipää ja maustevoita

*

Pääruoka

Savu-punajuuripihvi, maa-artisokka-perunapaistosta, kurpitsapyrettä, kananmunakastike

Kahvi ja tee

Grillimenu

Alkuruuat

Vihreä,- yrttisalaattia

Nuudeli coleslawta

Raparperi chutneytä

Kurpitsa-avokadosalaatti

Marinoituja kirsikkatomaatteja

Grillistä:

Grillattua bataattia

Whisky bbq kanaa

Grillattua raakamakkaraa

Sweet&sour porsasta

Tulisesti marinoituja zukkiineja

Chili-valkosipuli jogurttia

Puolukkaketsuppia

Romesco salsaa

Sitruuna-timjamiperunaa

Paahdettuja juureksia

Hinta 49 euroa / henkilö

Kakut

Juhlan kruunaa kakku, siihen on useita herkullisia makuvaihtoehtoja. Voit valita hyydykekakun, moussekakun, tuorejuustokakun tai vaikkapa perinteisen marjakermakakun nostalgiseen tapaan. Myös sokerikuorrutetut fantasia kakut ovat mahdollisia.

Tässä joitakin esimerkkejä:

Hyydykekakut suklaa- tai vaniljakeksipohjalla seuraavissa mauissa:

Suklaa- tai vadelmahyydykekakku

Mansikka- tai sitrushyydykekakku

Vaniljahyydykekakku omenakiilteellä

Mango-passionhyydykekakku vaniljakeksipohjalla

Kakut 7 euroa, erikoiskoristelut lisähintaan

Sokerimassakakku sopimuksen mukaan riippuen kakun koristelusta. Täytevaihtoehtoja mm: Marjaisat täytteet  ja moussetäytteiset kakut, sekä suklaa, mango-passion mousse ja marjatäytteistä tyrni ja lakka.

Jälkiruoat

Appelsiini-suklaapiirakka ja mustaherukkahilloa
Päärynäfrangipane ja lakritsamoussea
Jugurtti-pannacotta, hillottuja marjoja ja kinuskikastiketta
Jälkiruokien hinta on 5 € /hlö

Valitsemasi kakun ja / tai jälkiruuan hinta lisätään menun hintaan.

Menut sisältävät ruokajuomana veden, kotikalja on saatavilla ruokajuomaksi + 1 € lisähintaan.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kuluja vastaavaksi.

KATSO MYÖS NÄMÄ

JUHLATILAT

Kartanon sali, Wäentalo vai Pihlajapellon torppa, mikä olisi teidän juhlaanne sopivin tila?

JUHLAINFO

Tärkeää käytännön tietoa juhlien järjestäjälle.

HÄÄT

Perinteikkäät vai teemajuhlat, vai sekä että? Miltä teidän hääjuhlanne näyttää?

MUISTOTILAISUUDET

Kun elämä hiljenee, kartanomiljöö tarjoaa arvokkaat puitteet läheisen muistotilaisuuden järjestämiseen.

TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.

footer_reuna