reuna_ala

Kartanon Riihiteatteri esittää:

Suuntalat Syynissä

Historiaa huokuva huvinäytelmä

Taulun Riihiteatteri on kesäteatteri, jossa miljöökin on osa teatterielämystä.  Katso video Riihiteatterista. 

Kesän 2019 ohjelmiston ”Suuntalat syynissä” näytelmän ohjaa Mikko Kauranen. Hauskaa, perinteistä kesäteatteria, jonka parissa nauru irtoaa ja viihtyminen on taattu. Näytökset ovat heinäkuussa. Näyttelijöinä Ruuhimäen ja Kankaisten alueen kokeneita harrastajateatterilaisia.

Ryhmävaraukset etukäteen: 0207353400 tai myynti@acravintolat.fi. Erikois ennakkohinta ryhmille vuoden 2018 loppuun saakka 15 euroa lippu ennalta tilattuna.

Näytöksiin lippuja saa ovelta. Maksuvälineenä käy pankkikortti tai käteinen.

Kartanon Riihiteatteri

Kesäteatteri, jossa esityspaikkakin on elämys!  Taulun vanhan 1820 luvulta olevan riihen tunnelmallisessa miljöössä kaikki saavat olla saman katon alla.

Katsojat voivat olla helpottunein mielin, kun näyttelijätkään eivät kastu sateen sattuessa. Helteellä riihi on viileä, joten kuumissaan ei tarvitse nauttia teatterin annista.

Riihiteatteriin mahtuu 200  henkeä ja se on  Suomen epävakaisiin kesäolosuhteisiin ihanteellinen ja elämyksellisen katsomo, jota ei tuulet ja sateet häiritse.

Riihellä oleva vanhan esineistön näyttely inspiroi itsekukin muistelemaan nuoruuttaan ja kertomaan lapsenlapsille mitä milläkin koneella, ja esineellä on tehty.

Ruoka ja kahvilapalvelut saatavilla teatterielämyksen yhteydessä. Osta tai varaa jo ennakkoon lippupaketti, joka sisältää kesäisen ruokailun, pääsylipun ja väliaikatarjoilun.

Varaukset 020 7353 402 tai myynti@acravintolat.fi

Suuntalat syynissä

(Kirjoittanut: Frans Wiitanen 1913, ja sovittanut Mikko Kauranen 2018)

Ohjaajan sanat:

Suuntalat syynissä on yli 100-vuotta sitten kirjoitettu huvinäytelmä, jossa käsitellään samoja asioita, kuin tänä päivänä kirjoitetuissa näytelmissä.

Kuitenkin siinä haisee historia.  Tilanteet ovat hieman erilaisia kuin nykyään, ja henkilöt karakteerisempia, ei niin yksioikoisia.

On sukuriitoja, tappeluita, käräjöintiä, ruokkomaksuja, riiaamisia ja naimakauppoja, kaikkea mitä nykyäänkin, mutta vanhassa paketissa.

Ja tämä teatteripaketti tarjoillaan vielä erinomaisessa miliöössä.

Vanhassa riihessä, jossa on pikimustat seinät, jossa historia huokuu jokaisesta seinähirrestä. Itsekukin voi tulla muistelemaan nuoruuttaan ja kertomaan lapsenlapsille mitä milläkin koneella, ja esineellä on tehty.

Historiaa huokuva huvinäytelmä.

Kesäteatterin näytökset

Näytösajat julkaistaan myöhemmin.

Esitykset ajoittuvat heinäkuuhun.

Luontokohteet

Kartanon oman luontopolun lisäksi läheisyydestä löytyy useita luontokohteita, joihin voi lähteä retkeilemään.

Hyvinvointi

Hemmottele kehoa ja hoida mieltä kartanon hyvinvointia lisäävillä ohjelmillamme.

Liikunta

Koe aito maalaismiljöö ja inspiroivia tapoja liikkua luonnossa.

Käsillä taitaen

Kokeile kädentaitoja perinteisestä taonnasta tilapäistaiteisiin.

Ryhmäriemua

Hauskaa yhdessätoimimisen riemua  ja tiimityön syventämistä

footer_reuna