reuna_ala

Majoitushinnasto

Hinta vierashuoneissa sisältää aamiaisen.

Käytämme dynaamista hinnoittelua, hinnat voivat vaihdella sesongin mukaan.

Katso päivän hinta ja tee varaus suoraan verkkokaupasta.

Etsitkö majoitusta ryhmälle?

Kysy tarjous ryhmämajoituksesta! 

 

Kartanon vierashuoneet

Hinta

2 HENGEN HUONEET
Standard huone ma-to 110-130€/vrk
Standard huone  pe-su 130€/vrk
Superior huone, jossa käytössä kahvi/teetarjotin ma-to 150€/vrk
Superior huone pe-su 150€/vrk
lisämaksu huoneessa majoittuvasta lemmikistä 20€

Lisävuode

Hinta

aikuinen  35€ /vrk
lapsi 25€/vrk

Perhehuoneisto 4:lle
(2 mh + pieni oh + suihku/wc)

Hinta

ma-to  200€ /vrk
pe-su  200€ /vrk

Mökki

Pidemmät varaukset

Hinta

Kysythän tarjouksen pidemmille varauksille myyntipalvelustamme.
myynti@acravintolat.fi
0207353400

Villa Riihiranta kahdelle

Hinta

sis. liinavaatteet alkaen  170€ /vrk
sis. liinavaatteet ja aamiaisen kahdelle alkaen 210€/vrk
Lisämaksu Villa Riihirannassa majoittuvasta lemmikistä 20€

Lisähintaan ympäri vuoden majoittujille ennakkovarauksesta talon päivällinen 42 euroa henkilö.

Sisältäen alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka.

Maksuehdot ryhmävarauksessa

Laskun loppusumman ylittäessä 1000 euroa laskutamme 14 vrk ennen vahvistetun henkilömäärän mukaan 50 % ennakkoon ja loppu erääntyy maksettavaksi tilaisuuden jälkeen.

Loppumaksun voi suorittaa käteisellä, kortilla tai laskulla maksuaika 7 vrk. Jos tilaus laskutetaan, pienlaskuun lisätään 7 €:n laskutuslisä, käteismaksun yhteydessä laskutuslisää ei peritä.

Myyntiehdot

Hinnat sisältävät alv majoitus 10 %, ruoka 14 % ja muut 24 %. Osanottajamäärä on vahvistettava 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Laskutamme ilmoitetun määrän mukaisesti paitsi henkilömäärän kasvaessa laskutetaan todellinen osanottajamäärä. Alle 300 euron pienlaskuihin lisätään laskutettaessa 7 euron laskutuslisä, käteismaksun yhteydessä laskutuslisää ei peritä.

Laskutamme 14 vrk ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaisesti ruokailut ennakkoon. Juomat kulutuksen mukaan ja muut varatut palvelut laskutamme juhlan jälkeen maksuehto 7 pv tai paikan päällä käteisellä. Laskutuksen yhteydessä tarkistamme maksajan luottotiedot.

Muutokset tilavarauksessa hotellin puolelta
Mikäli tilaisuuden luonne tai osanottajamäärä muuttuu oleellisesti alkuperäisestä (pienenee yli 20% alkuperäisestä), on hotellilla oikeus osoittaa tilaajan käyttöön toinen tila.

PERUUTUSEHDOT

Yleiset peruutusehdot

Mikäli ravintola tilaajan toivomuksesta ryhtyy erikoisjärjestelyihin, kuten esimerkiksi hoitaa asiakkaan toivomat ohjelmajärjestelyt, erityiskoristelun, poikkeavan aukiolon jne., tilaaja sitoutuu maksamaan toteutetuista toimenpiteistä aiheutuneet kustannukset tilaisuuden peruuntuessa.

Mikäli tarjoiluja ei ole sovittu esim. tilauksen myöhäisen teon vuoksi, on ravintolalla oikeus veloittaa peruutuskuluina ravintolavarauksen osalta tarjouksen mukainen edullisin menu.

Juomien osalta veloitus koskee tilaisuutta varten avattuja/valmistettuja juomia

Varausehdoista voidaan tarvittaessa poiketa, mikäli siitä on erikseen tilaajan kanssa kirjallisesti sovittu.

Varausta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman A&C Ravintoloiden suostumusta.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai A & C Ravintolat Oy:stä riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi A & C Ravintolat Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada suorittamansa maksu kokonaisuudessaan takaisin. A & C Ravintolat Oy:llä on oikeus tarvittaessa perua varaus, mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan.

Varauksen peruutus 8 – 50 henkilön ryhmät sekä yksityistilaisuudet

Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 30 vrk ennen tilaisuuden alkua, jotta peruutuksesta ei aiheutuisi tilaajalle kustannuksia.

Mikäli peruutus tapahtuu 29-14 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan peruutusmaksuna 50 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Varauksen peruutus yli 50 henkilön ryhmät sekä yksityistilaisuudet

Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 60 vrk ennen tilaisuuden alkua, jotta peruutuksesta ei aiheutuisi tilaajalle kustannuksia.

Mikäli peruutus tapahtuu 59- 30 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan peruutusmaksuna 50 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

MÖKKIVUOKRAUKSEN MYYNTI- JA VARAUSEHDOT

Varaaminen ja maksaminen

Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on lomakohteen omistajan nimi- ja osoitetiedot, kulkuohjeet avaintensaantipaikkaan tai lomakohteeseen sekä tilisiirtolomakkeet vuokran maksua varten. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 10 vrk sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20% mökin vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä (14 vrk laskun päiväyksestä), tai on maksanut sekä ennakkomaksun, että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen ja koko summa on maksettava heti. Alle viikon mittaisissa varauksissa, on koko summa maksettava kerralla 14 vrk laskun päiväyksestä.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) . Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Taulun Kartanolle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu ja toimitusmaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään peruutuskuluina ennakkomaksu ja toimitusmaksu.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Taulun Kartanolle maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Taulun Kartanolle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

footer_reuna