reuna_ala

Hirsihuvila Villa Kangastus

Läheisen Pieni Kankainen -järven rannalla, 4 km kartanolta, sijaitsee vuokraamme hirsihuvila Villa Kangastus. Kaksikerroksinen huvila on valmistunut 1999 ja vuodepaikkoja on kahdeksalle. Pieni Kankainen on rauhallinen pieni järvi, jossa lähimmät naapurit ovat järven vastarannalla.

Mökin ympärillä on nurmikkoa, muuten tontti on luonnontilassa. Matalan rannan pohja on hiekoitettu, syvemmällä pehmeää. Rannassa on 10 metriä pitkä laituri.

Mökin Malo-luokitus on viisi tähteä.

Varustus

 • 4 makuuhuonetta (alakerta: 1hh käynti kuistilta, 2hh parivuoteella, yläkerta: 2hh erillisillä vuoteilla, 2hh, jossa parivuode ja  pieni vinokattoinen vinttihuone jossa petipaikat kahdelle, olohuone, keittiö, kuisti rannalle päin ja parveke yläkerrassa)
 • sauna, pesuhuone, wc
 • alakerta 68,8 m² , yläkerta 30 m² , kuistit 33,3 m²
 • grillikatos rannassa
 • vene
 • kaikki mukavuudet (sähkö, vesi, astianpesukone, satelliitti tv, dvd ja pyykinpesukone)
 • maksuton internetyhteys

Järvellä voi kalastaa ongella ja virvelillä, kalastuslupa sisältyy vuokraan.
Talvisin lähimmät hiihtoladut (valaistut) löytyvät 6 km päästä ja useita laskettelukeskuksia ½-1½ tunnin matkan päässä.

Vuokra-ajat

 • Minimi vuokra-aika on kolme vuorokautta, hinta 570 euroa.
 • Juhannuksena ja uutena vuotena minimi vuokra-aika on viikko.
 • Vuokravuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00.
 • Matalasesongin aikana myös viikonloppuvuokraukset mahdollisia. Viikonloppuvuokra pe – su 415 €.
 • Hinnat sisältävät loppusiivouksen, mutta ei liinavaatteita.
  Nämä palvelut voi ostaa lisähintaan:

  • liinavaatteet 15 €/ hlö toimitettuna
  • 25 € /hlö pedattuna

Varaaminen ja maksaminen

Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on lomakohteen omistajan nimi- ja osoitetiedot, kulkuohjeet avaintensaantipaikkaan tai lomakohteeseen sekä tilisiirtolomakkeet vuokran maksua varten. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 10 vrk sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20% mökin vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä (14 vrk laskun päiväyksestä), tai on maksanut sekä ennakkomaksun, että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen ja koko summa on maksettava heti. Mikäli varauksen kokonaiskesto on alle viikko, laskutetaan koko summa ennakkoon ja se on maksettava kerralla 14 vrk laskun päiväyksestä.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Taulun Kartanolle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu ja toimitusmaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään peruutuskuluina ennakkomaksu ja toimitusmaksu.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Taulun Kartanolle maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Taulun Kartanolle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

KATSO MYÖS

KARTANON VIERASHUONEET

Majoitu kauniissa ja tunnelmallisissa vierashuoneissa. Viihdyt varmasti!

VILLA KANGASTUS

Kaksikerroksinen hirsihuvila Villa Kangastus sijaitsee Pieni Kankainen –järven rannalla, vain 4km Kartanolta.

VILLA RIIHIRANTA

Villa Riihiranta on yhden makuuhuoneen pikku ”villa”, jossa koet luonnonrauhaa ja tunnelmaa Kartanon palvelujen lähellä.

footer_reuna