reuna_ala

Maalaiskylpylä

Savusauna, aromisauna, lämmin ulkoallas oman järven rannalla. Kartanon Maalaiskylpylässä aika pysähtyy ja mieli rentoutuu. Pihlajapellon torpan savupirtin tunnelmassa maistelet paikallisten makujen rentoja  saunamenuja . Saunajuomat löytyvät valmiina kylmiöstä, saunalla on anniskeluoikeudet ja palvelemme hyvällä valikoimalla.

Savusauna johdattaa perinteikkääseen saunanautintoon. Hautajärven rannassa, 300 m päärakennukselta, sijaitsevat savusaunamme ja sen yhteydessä oleva ”Pihlajapellon torppa”. Saunan hirret ovat vanhasta 1800-luvun alkupuolella rakennetusta riihestä.

Savusaunan lauteille mahtuu reilut parikymmentä henkeä löylyistä nauttimaan. Saunalla käytettävissänne ovat nykyaikaiset pesutilat sekä miehille, että naisille.

Terassilla on lämmin ulkokylpyallas, johon mahtuu 10-12 henkeä nautiskelemaan kylvystä. Kylpijöille pakkasella tarjolla allaspipot päänlämmikkeeksi. Kesällä on käytettävissä uimaranta sekä vene.

Maalaiskylpylällä oleskelutilana toimii Pihlajapellon torppa, joka on 1860-luvulla rakennetusta vanhasta savupirtti. Sen tummat seinät kertovat menneisyydestä aitona savupirttinä. Torpan tupa ja sen muhkea takka tarjoaa saunaillan istujaisiin tai vaikkapa kokousten viettoon aitoa vanhaa talonpoikaistunnelmaa henkivän miljöön mustine seinineen ja kattoineen.

Saunomisaika on kolme tuntia, hinta 590 euroa ja lisätunnit 50 €/h.

Yli 20 hengen osalta lisäksi pyyhemaksu 5 eur/hlö.
Tilat käytettävissä enintään klo 02.00 saakka, jolloin ulkoallas suljetaan klo 1.15.

PUUTARHASPA

Kartanon päärakennuksessa sijaitseva puutarhaspa palvelee hemmottelun ystäviä.

HYVINVOINTIA KEHOLLE JA MIELELLE

Yhdistä saunakokemukseen luonto- tai muita elämyksellisiä ohjelmia.

SAUNAMENUT

Saunomisen yhteydessä tarjottavaksi sopivat saunamenumme, joissa maistuvat järven ja metsän antimet.