reuna_ala

Kartano juhlapaikkana

Haaveena juhlat kartanossa? Onnistuu Taulun Kartanolla.
On siinä vaan ainutlaatuista tunnelmaa, kun ympärillä on yli 100 historiaa.

Järjestämme ammattitaidolla unohtumattomat juhlat. Perhe- tai yritysjuhlat toteutetaan toiveidesi mukaisesti, meidän ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Suunnittelemme juhlan yksityiskohdat kanssasi, minkä jälkeen sinä ja läheisesi voitte keskittyä tärkeimpään, eli juhlan viettämiseen, me hoidamme käytännön työn.

Meille on ilo saada järjestää juhlanne.

Juhlapaikkana tunnelmallinen kartano ja sen puutarhamiljöö on ainutlaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja ja ohjelmapalveluja juhliin liittyen.

Kun haluat, että juhlat jatkuvat seuraavaan päivään vanhan ajan malliin, juhlavieraiden ydinjoukko yöpyy kartanon vierashuoneissa. Juhlaan voi yhdistää ruokailun ja yhdessä viihtymisen lisäksi toiveidenne mukaisesti saunomisen ja ohjelmapalveluja, kuten vaikka hääkyyti hevosella, karaoke tai tanssiorkesteri tai hemmottelupalveluja kysy lisää.

Kartanon juhlaruoka

Kartanon juhlamenut ovat ilo silmille ja nautinto makuaisteille, näyttävästi esille laitettuna ja tunnetusti herkullisena se saa juhlijat viihtymään hyvän ruuan merkeissä.

Juhlanne ruokailu voi olla buffet-, a la carte- tai cocktail-tarjoilu.

Juhlamenuja on useita valmiita, joista voimme myös räätälöidä toiveidenne mukaisen. Menuja uudistetaan vuosittain tuoden niihin uusia tuulahduksia, mutta säilyttäen vanhat suosikit.

Kartanolla on valmiina myös erilaisia teemamenuja ja halutessasi voit osallistua juhlanne ruokailun suunnitteluun, räätälöimme sen toiveitasi vastaavaksi mikäli kaipaatte valmiisiin juhlamenuihimme muutoksia.

juhla_kokki_taulunkartano

Juhlatilat

Kartanolta löytyy erityylisiä ja -kokoisia juhlatiloja. Mikä näistä olisi sinun juhlaasi sopivin?

Kartanon sali
Kartanon sali on tyylikäs, lämminhenkinen ja valoisa tila kartanon päärakennuksessa. Sali edustaa tyyliltään kartanoromantiikkaa ja on ihanteellinen juhlatila alle 60 hengen seurueille.

Wäentalo
Sisustukseltaan 1900 luvun alun jugend henkeä ja talonpoikaistunnelmia tarjoavassaWäentalossa voi jopa 150 hengen seurue ruokailla ja tanssia samassa tilassa. Juhlavan yläikkunan edessä oleva parvi tarjoaa tilan vihkimiseen tai esiintyjille.


Pihlajapellon torppa

Pihlajapellon torppa sijaitsee päärakennukselta 300 m päässä järven rannalla ja vie mukanaan 1800 luvun puoleenväliin savupirttien aikakauteen. Talonpoikaishenkinen tumma tupa on täynnä maalaisromantiikkaa, tila sopii juhlatilaksi maksimissaan 30 hengen seurueille.

Riihi
Kartanon 1822 vuodelta olevan riihen suojassa, kesällä 2018 uudistetussa tilassa on nouseva katsomo, katettu iso takakuisti ja runsaasti tilaa, vaikka tanssiin. Riihi on usein palvellut vihkimisen näyttämönä tai iltariennoissa.

JUHLATILAT

Kartanon sali, Wäentalo vai Pihlajapellon torppa, mikä olisi teidän juhlaanne sopivin tila?

JUHLAMENUT

Keittiömestarimme Mari Moilanen on suunnitellut juhlaan sopivia, valmiita buffetmenuja, joissa maut täydentävät toisiaan.

JUHLAINFO

Tärkeää käytännön tietoa juhlien järjestäjälle.

HÄÄT

Perinteikkäät vai teemajuhlat, vai sekä että? Miltä teidän hääjuhlanne näyttää?

MUISTOTILAISUUDET

Kun elämä hiljenee, kartanomiljöö tarjoaa arvokkaat puitteet läheisen muistotilaisuuden järjestämiseen.

TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.

footer_reuna