1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN
Varauksen voi tehdä suoraan verkkokaupassamme, sähköpostilla tai soittamalla. Vastaanotamme majoitusvarauksia ainoastaan 18 vuotta täyttäneiltä.

Varauksesta tulee käydä ilmi:
varaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, varattava kohde, tulopäivä, varattavat vuorokaudet, henkilömäärä ja lemmikkieläimet. Varauksen tehdessään asiakas hyväksyy varausehdot. Varaus on sitova. Asiakkaalle lähetetään aina varausvahvistus ja saapumisohjeet sähköpostitse.

Majoituksen voi maksaa varaamisen yhteydessä verkkokaupassamme, muissa varauksissa lähetämme maksamista varten maksulinkin tai laskun sähköpostitse. Majoitusvaraus laskutetaan kokonaisuudessaan etukäteen, ellei varausta tehdessä ole toisin sovittu.

Mökkivarauksissa (Villa Riihiranta), myöhäisen saapumisen yhteydessä ja useamman vuorokauden varauksissa  veloitus tapahtuu ennakkoon ja viimeistään viikko ennen majoitusajankohtaa.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Asiakas voi peruuttaa varauksensa kuluitta aiemmin kuin 7 päivää ennen saapumista. Asiakkaalta veloitetaan 50%, jos hän peruuttaa varauksensa saapumista edeltävien 7 päivän aikana ja 100% jos peruutus tapahtuu 2 vuorokautta tai lähempänä varauksen alkamista. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Taulun Kartano /Arts & Crafts Restaurants oy:lle.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Taulun Kartanolle maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Taulun Kartanolle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Jo maksetun majoituksen palautuskulut (10 % varauksesta maksetusta summasta) peritään asiakkaalta. Myös varauksen siirtämisestä eteenpäin voidaan sopia.

3. TAULUN KARTANO / ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N OIKEUS PERUUTTAA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voidaan varaus perua.

Mikäli majoituslaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Huomioithan, että maksamalla eräpäivään mennessä, varauksesi vahvistuu.

4. OLESKELU LOMAKOHTEESSA

VAKUUTUKSET:  Asiakas on majoituksen tai vierailun aikana itse vastuussa toiminnastaan ja huolehtii omien henkilö- ja esinevakuutustensa voimassaolosta. Lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Taulun Kartanolla on toiminnan vastuuvakuutus. Ryhmätapaturmavakuutus on voimassa ainoastaan henkilökunnan ohjaamien ohjelmapalveluiden aikana.

TULO- JA SAAPUMISAIKA: Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 14 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. Pyydettäessä joustamme kellonajoissa mahdollisuuksien mukaan. Toivomme asiakkaan ilmoittavan saapumisajasta suurpiirteisen arvion, check in on klo 14-18, jonka jälkeen voimme järjestää myöhäisen saapumisen tarvittaessa.

HENKILÖMÄÄRÄ: Majoitustilaa saa käyttää enimmillään niin monta henkilöä (mukaan lukien vierailijat) kuin kohteeseen on merkitty virallinen vuodepaikkojen lukumäärä.

AUDIOLAITTEET: Ulkoalueilla audiolaitteita käytettävä niin ettei niiden käyttö häiritse muita alueella majoittuvia.

LEMMIKIT: Kartanolla on rajoitettu määrä huoneita, johin voi majoittua lemmikin kanssa. Lemmikkieläinten tuomisesta on sovittava erikseen, lemmikeistä veloitamme 20 e/lemmikki/majoitusjakso. Varaaja on vastuussa ja korvausvelvollinen lemmikin mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

TUPAKOINTI: Kaikki majoitustilat ovat savuttomia.

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot kohteen omistajalle. Majoitustilat tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

6. OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN
Hinnaston hinnat voimassa toistaiseksi ja verkkokaupassa hinnat voivat vaihdella sesongin ja tarjousten mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

7. VALITUKSET
Kaikki majoituskohteeseen liittyvät huomautukset pyydämme osoittamaan viipymättä suoraan Taulun Kartanon henkilökunnalle, näin pyrimme varmistamaan vierailun onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA
Ensisijaisesti sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen riidat ratkaistaan Jyväskylän käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.