reuna_ala

Majoitu Taulun Kartanolla

Majoitus kartanolla on kuin aikamatka nostalgiseen Suomi filmiin. Vanhan talon kodikas tunnelma toivottaa tervetulleeksi viihtymään  kodikkaisiin vierashuoneisiimme. Katso varaustilanne ja tee majoitusvaraus online kaupastamme alla olevasta linkistä.

Vehreän puutarhan keskellä, kauniin perinnemaisemassa voit rentoutua ja nukkua yösi hyvin, olitpa sitten työmatkalla, tai lomailemassa. Kartano sijaitsee mainiosti keskellä Suomea, vain puolen tunnin matka Jyväskylään.

Keski-Suomen kansallispuistot, lähialueen  luontokohteet, ohjelma- ja hemmottelupalvelut  vievät rentouttavien elämysten äärelle. Ohjelmaa löytyy koko perheelle kartanolla ja lähialueella, kuten kartanon Riihiteatteri, Nokkakiven huvipuisto ja eläinpuisto.

Ravintola palvelee majoittujia tilauksesta ympäri vuoden, muistathan varata ruokailun ennakkoon. Voit ostaa Talon päivällisen jo ennakkoon majoitusvarauksen yhteydessä.

Kysy ryhmävaraus majoitukseen tai muuhun tilaisuuteen myyntipalvelustamme puh 0207353400 tai myynti@acravintolat.fi. Voit jättää kyselyn myös lomakkeen kautta.

Haetko majoitusta samalle päivälle? Soita 0207353400

KARTANON VIERASHUONEET

Majoitu kauniissa ja tunnelmallisissa vierashuoneissa. Nostalgiaa nykymukavuuksilla. Viihdyt varmasti!

HEMMOTTELUPAKETIT

Hemmottelupaketti kartanon vierashuoneessa tai Riihirannassa.

Lue lisää ja täydennä lomaa tai juhlaa pienellä ylellisyydellä.

VILLA RIIHIRANTA

Villa Riihiranta on yhden makuuhuoneen pikku ”villa”, jossa koet luonnonrauhaa järven rannalla.

Oma sauna ja kartanon palvelut lähellä.