reuna_ala

Inspiroiva kokouspaikka joka toimii

Kartanomiljöössä nautitte luonnon keskellä työskentelyrauhasta  ja arjesta erottuvasta tunnelmasta. Monipuoliset ryhmätyötilat ja virkistävät aktiviteetit luovat mahdollisuuksiä kokouspäivän ohjelmaan.

Kokouspäivän lomaan on tarjolla inspiroivaa ohjelmaa. Miltä kuulostaa kartanon  rumpurentoutus tai  jousimestäsypolku? Työpäivän jälkeen mieli lepää ja tiimi verkostoituu vaikkapa saunan  merkeissä. Yhteiset kokemukset luovat yhteishenkeä ja ryhmä pysyy koossa illallakin.

Sijaintimme hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä Suomea, tekee kartanosta oivallisen paikan myös yrityksille, joilla on toimipisteitä eri puolilla Suomea. Keski-Suomessa vain ½ tuntia Mikkelin suuntaan Jyväskylästä,  tunti Mikkelistä. Miksi käyttää aikaa matkustamiseen kauemmas, lähimatkailu on tehokkaampaa.

Kokoustilaisuuden järjestäminen

Kokoustilaisuuden järjestäminen Kartanolla on helppoa, voit varata jonkin valmiista kokouspaketeistamme.

Halutessasi räätälöimme myös toiveidesi mukaisen paketin. Kokouspäivään virkistystä tuovat luonto- ja liikuntateemaiset ohjelmapalvelumme ja tasokkaat saunat.

Olemme ilolla tekemässä kokouksestasi onnistutta kokemusta.

Kokoustilat

Kartanon päärakennus:

Sali maks. 40 henkeä (pöytämuodosta riippuen)
Isännän kamari 8 henkeä (toimii myös ryhmätyötilana)
Takkahuone 10 henkeä

Pihlajapellon torpan tupa 20-30  henkeä

Wäentalo 100 henkeä

Riihiauditorio 200 henkeä

Kokousvarustus

Kaikissa tiloissa:

Dataprojektori

Fläppitaulu

Valkokangas

Dvd-soitin / tv

Langaton, nopea valokuituverkkoyhteys

Wäentalossa myös äänentoisto.

EDUSTUSTILAISUUS TULOSSA?

Tarvitsisitko jotain erilaisia puitteita kuin keskustan persoonattomat hotellit?

Järjestämme ammattitaidolla upeissa puitteissa myös edustustilaisuudet ja saunaillat. Kartanomiljöö tarjoaa vieraillenne aitoa nostalgista tunnelmaa, edustavat puitteet ja keskisuomalaisen luonnon kauneimmillaan.

Kartanolla tarjoat vieraillesi myös aitoja keskisuomalaisia makuja paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Asiakkaiden kokemuksia

  • Lämmin kiitos teille Talvipäiviemme onnistuneesta lopputuloksesta. Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme teitä oikein mielellämme eteenpäin. Myös asiakkaamme kehuivat palveluitamme. Ruoka oli erittäin maukasta, tilat olivat ihanat ja toimivat.tilat, maalaisolympialaiset ryhmäytti porukkaa erinomaisesti sekä keventivät tunnelmaa, myös palvelu oli hyvää. Kaikin puolin siis oikeastaan kympin arvoinen suoritus! Sain laskun ja täytyy kyllä todeta, että hinta-laatusuhdekin on passeli!

    Maija Suomen viihtyisä piha Oy
  • Kokemus oli kyllä täysin positiivinen. Saapuminen ja lounas päärakennuksessa sujui hienosti ja saimme mm. extempore esittelyn Taulun Kartanosta. Rauhallinen sijainti sekä miljöö irrottivat meidät välittömästi arjesta. Suurin osa ryhmästämme oli vieraana ensimmäistä kertaa. Rantasauna toimi erinomaisesti vapaamuotoisen kokouksemme pitopaikkana. Meillä oli käytössämme kaikki tarpeellinen. Ruuat sekä muut tarjoilut pelasivat ja ne tuotiin ihan nenän eteen. Päivän päätteeksi pääsimme vielä maalaiskylpylään ja nauttimaan mm. savusaunasta, joka on meilstä useimmille varsin harvinaista herkkua. Moni kävi myös järvessä heittämässä talviturkin pois. Kiitoksia vielä isännille ja emännille. Näin äkkiseltään en keksi mitään kehitettävää vaan toivotan oikein hyvää ja vilkasta kesää.

    Teemu Lähitapiola
  • Kiitos paljon ihanista ruoista ja puitteista, nautimme olostamme ja pääsimme totaalisesti irti työpaikan luomasta stressistä. Lisäksi saimme kehityspäiviltämme erinomaiset tulokset uusine käytänteineen tulevalle vuodelle.

    Anu Heimala Jyväskylä

KARTANON VIERASHUONEET

Nuku työpäivän päälle hyvin kartanon yksilöllisissä, hyvillä sängyillä varustetuissa vierashuoneissa.

Kunnon yöunilla jaksaa!

KOKOUSPAKETIT

Puolipäiväkokous vai kolmen päivän koulutusjakso? Meiltä löytyy useita valmiita kokouspaketteja ja räätälöimme tarpeitasi vastaavan, toivomillasi ohjelmilla mielellään.

KARTANON SAUNAT

Lisää saunapaketti kokouksen yhteyteen täydentämään menestyksekäs päivä. Maalaiskylpylässä isompikin porukka saunoo, Puutarhaspa hemmottelee pienempiä ryhmiä.

footer_reuna