reuna_ala

Kokoustilat inspiroivassa miljöössä

Taulun Kartano tarjoaa ympäristön, jossa on työskentelyrauhaa ja tehokkuutta. Sijaintimme hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä Suomea, tekee kartanosta oivallisen paikan myös yrityksille joilla on toimipisteitä eri puolilla Suomea. Keski-Suomessa vain ½ tuntia Mikkelin suuntaan Jyväskylästä,  tunti Mikkelistä, miksi käyttää aikaa matkustamiseen kauemmas, lähimatkailu on tehokkaampaa.

Tarvitsemanne tilat sijaitsevat lähellä toisiaan ja työskentelytehokkuutta lisää monipuoliset ryhmätyömahdollisuudet eri tiloissa.

Kokouspäivän lomaan on tarjolla inspiroivaa ohjelmaa. Miltä kuulostaa kartanon jääcurling tai  jousimestäsypolku? Yhteinen renoutuminen vapaa-ajan vaikkapa saunan  merkeissä kokouspäivän päätteeksi luo yhteishenkeä ja ryhmä pysyy koossa illallakin.

Kokoustilaisuuden järjestäminen

Kokoustilaisuuden järjestäminen Kartanolla on helppoa, voit varata jonkin valmiista kokouspaketeistamme. Halutessasi räätälöimme myös toiveidesi mukaisen paketin. Kokouspäivään virkistystä tuovat luonto- ja perinneteemaiset ohjelmapalvelumme ja tasokkaat saunat.

Henkilökuntamme palvelee koko tilaisuutenne ajan ammattitaidolla.

Kokoustilat

Kartanon päärakennus:

Sali maks. 40 hlöä (pöytämuodosta riippuen)

Isännän kamari 8 hlöä (toimii myös ryhmätyötilana)

Takkahuone 10 hlöä

Pihlajapellon torpan tupa

maks. 30 hlöä

Wäentalo

110 hlöä

Kokousvarustus

Kaikissa tiloissa:

Dataprojektori
Fläppitaulu
Valkokangas
Dvd-soitin / tv
Langaton, nopea valokuituverkkoyhteys

EDUSTUSTILAISUUS TULOSSA?

Tarvitsisitko jotain erilaisia puitteita kuin keskustan persoonattomat hotellit?

Järjestämme ammattitaidolla upeissa puitteissa myös edustustilaisuudet ja saunaillat. Kartanomiljöö tarjoaa vieraillenne tyylikkäät puitteet ja keskisuomalaisen luonnon kauneimmillaan.

Asiakkaiden kokemuksia

  • Lämmin kiitos teille Talvipäiviemme onnistuneesta lopputuloksesta. Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme teitä oikein mielellämme eteenpäin. Myös asiakkaamme kehuivat palveluitamme. Ruoka oli erittäin maukasta, tilat olivat ihanat ja toimivat.tilat, maalaisolympialaiset ryhmäytti porukkaa erinomaisesti sekä keventivät tunnelmaa, myös palvelu oli hyvää. Kaikin puolin siis oikeastaan kympin arvoinen suoritus! Sain laskun ja täytyy kyllä todeta, että hinta-laatusuhdekin on passeli!

    Maija Suomen viihtyisä piha Oy
  • Kokemus oli kyllä täysin positiivinen. Saapuminen ja lounas päärakennuksessa sujui hienosti ja saimme mm. extempore esittelyn Taulun Kartanosta. Rauhallinen sijainti sekä miljöö irrottivat meidät välittömästi arjesta. Suurin osa ryhmästämme oli vieraana ensimmäistä kertaa. Rantasauna toimi erinomaisesti vapaamuotoisen kokouksemme pitopaikkana. Meillä oli käytössämme kaikki tarpeellinen. Ruuat sekä muut tarjoilut pelasivat ja ne tuotiin ihan nenän eteen. Päivän päätteeksi pääsimme vielä maalaiskylpylään ja nauttimaan mm. savusaunasta, joka on meilstä useimmille varsin harvinaista herkkua. Moni kävi myös järvessä heittämässä talviturkin pois. Kiitoksia vielä isännille ja emännille. Näin äkkiseltään en keksi mitään kehitettävää vaan toivotan oikein hyvää ja vilkasta kesää.

    Teemu Lähitapiola
  • Kiitos paljon ihanista ruoista ja puitteista, nautimme olostamme ja pääsimme totaalisesti irti työpaikan luomasta stressistä. Lisäksi saimme kehityspäiviltämme erinomaiset tulokset uusine käytänteineen tulevalle vuodelle.

    Anu Heimala Jyväskylä

KARTANON VIERASHUONEET

Majoitu kauniissa ja tunnelmallisissa vierashuoneissa. Viihdyt varmasti!

VILLA KANGASTUS

Villa Kangastus toimii myös kokouskäytössä pienille enintään 8 hengen ryhmille, ruokapalvelut toimitettuna huvilalle.

KARTANON SAUNAT

Lisää saunapaketti kokouksen yhteyteen kruunaamaan menestyksekäs päivä.

footer_reuna