reuna_ala

Hyvän palvelun maalaiskartano

– Kokous- ja juhlapaikka Keski-Suomessa –

”Taulun Kartanolla jokainen päivä on juhlapäivä.”

Meille on ilo saada sinut vieraaksemme. Ystävällinen hymy, kotoisa tunnelma, lämminhenkinen ja kaunis miljöö tekevät arjestakin juhlaa.

Kauneus ja tunnelma syntyvät vanhan ajan värimaailman ja sisustusmateriaalien käytöstä. Kalustamisessa on käytetty antiikkikalusteita, vanha ja uusvanha nivoutuvat luontevasti yhteen muodostaen nostalgisen ja kauniin kokonaisuuden.

On siinä vaan tunnelmaa, kun ympärillä on yli 100 v historiaa. Me uskomme kestävään tekemiseen.

TILAUSRAVINTOLA

Taulun Kartano keskellä Suomea ja Jyväskylän lähellä on oivallinen paikka ryhmille pysähtyä ruokailemaan ohikumatkalla tai tulla yöksi. Ryhmäruokailut ja majoitukset järjestyvät tilauksesta ympäri vuoden.  Tarjoamme tunnelmalliset ja tyylikkäät puitteet, sekä hyvän palvelun erilaisiin tilaisuuksiin.

KESÄRAVINTOLA

Kartanon kesäravintola palvelee vuosittain heinäkuussa . Kesäravintolan listalta sesongin mukaista lähiruokaa aukioloaikoina ilman ennakkovarausta. Suosittelemme yli 8 hengen seurueille ennakkoon pöytävarausta kesäravintolaan. Aukioloajat ilmoitetaan vuosittain ennen kesää.

KOKOUSKARTANO

Innostu inspiroivassa miljöössä, tuo ryhmäsi työskentelemään paikkaan, jossa on toimivat puitteet, sekä työkokouksiin, koulutuksiin ja virkistyspäiviin. Tutustu kokouspaketteihimme tarkemmin ja kerro meille toiveesi, me räätälöimme sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Palvelemme teitä hyvillä majoituspalveluilla, mielenkiintoisilla luonto- ja perinneteemaisilla ohjelmapalveluilla ja työpäivän päälle nautit upeiden saunojemme tarjoamista sauna- ja kylpy elämyksistä.

JUHLAKARTANO

Taulun Kartanon miljöö on kuin luotu erilaisten juhlien viettämiseen. Vieraanvaraisuudella ja ammattitaidolla järjestämme perhejuhlista parhaimmat ja palveleva henkilökuntamme on käytössäsi tapahtumaasi suunnitellessa.

Parhaita valttejamme kauniin miljöön ja toimivan juhlapalveun lisäksi on se, että meiltä saatte kokonaisuude, voiden näin itse keskittyä juhlan viettämiseen. Tarjoamme juhlatilan ja ruuan lisäksi myös majoitus- ja ohjelmapalveluja.

footer_reuna