reuna_ala

Hyvän palvelun maalaiskartano

– Kokous- ja juhlapaikka Keski-Suomessa –

”Jokainen päivä on juhlapäivä.”

Meille se tarkoittaa sitä, että palvelemme asiakkaitamme.

Pysähtyessäsi kahville kesäravintolaan, kahvit tarjoillaan sinulle, viettäessäsi kokousta tai käydessäsi ruokailemassa astiat kerätään pois henkilökunnan, ei asiakkaiden toimesta.

Ystävällinen hymy, kotoisa ja lämminhenkinen kaunis miljöö tekee arjestakin juhlaa. Kauneus ja tunnelma syntyvät vanhan ajan värimaailman ja sisustusmateriaalien käytöstä.

Kalustamisessa on käytetty antiikkikalusteita, vanha ja uusvanha nivoutuvat luontevasti yhteen muodostaen nostalgisen ja kauniin kokonaisuuden.

TILAUSRAVINTOLA

Palvelemme ryhmiä tilauksesta ympäri vuoden. Sijaintimme Keski-Suomessa Jyväskylän lähellä tekee Taulun Kartanosta oivallisen paikan kokoontua viettämään juhlaa tai arkea eri puolilta Suomea. Tarjoamme tunnelmalliset ja tyylikkäät puitteet sekä hyvän palvelun erilaisiin tilaisuuksiin.

KESÄRAVINTOLA

Kartanon kesäravintola palvelee seuraavan kerran heinäkuussa 2017 ma-pe klo 13-20.00 (La ja Su suljettu). Kesäravintolan listalta sesongin mukaista lähiruokaa aukioloaikoina ilman ennakkovarausta. Suosittelemme yli 8 hengen seurueille ennakkoon pöytävarausta kesäravintolaan.

KOKOUSKARTANO

Innostu inspiroivassa miljöössä, tuo ryhmäsi työskentelemään paikkaan, jossa on toimivat puitteet, sekä työkokouksiin, koulutuksiin ja virkistyspäiviin. Tutustu kokouspaketteihimme tarkemmin ja kerro meille toiveesi, me räätälöimme sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Palvelemme teitä hyvillä majoituspalveluilla, mielenkiintoisilla luonto- ja perinneteemaisilla ohjelmapalveluilla ja työpäivän päälle nautit upeiden saunojemme tarjoamista sauna- ja kylpy elämyksistä.

JUHLAKARTANO

Taulun Kartanon miljöö on kuin luotu erilaisten juhlien viettämiseen. Vieraanvaraisuudella ja ammattitaidolla järjestämme perhejuhlista parhaimmat ja palveleva henkilökuntamme on käytössäsi tapahtumaasi suunnitellessa.

Parhaita valttejamme kauniin miljöön ja toimivan juhlapalveun lisäksi on se, että meiltä saatte kokonaisuude, voiden näin itse keskittyä juhlan viettämiseen. Tarjoamme juhlatilan ja ruuan lisäksi myös majoitus- ja ohjelmapalveluja.

footer_reuna