reuna_ala

Luonnonrauhaa ja tunnelmaa Villa Riihirannassa

Villa Riihiranta on yhden makuuhuoneen pikku ”villa”, joka sijaitsee kartanolta vain 300 m päässä, mutta aivan omassa rauhassaan. Kartanon ravintola palvelee Villan asiakkaita ennakkovarauksesta ja aamiainen tai Talon päivällinen on mahdollista ostaa etukäteen varaamalla.

Villan oma uimaranta laitureineen ja suojaisine rantoineen tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta hotellimukavuuksin. Käytettävissäsi on myös soutuvene. Lähialueelta löytyy useita luontokohteita maastopyöräilyyn tai retkeilyyn. Lue lisää luontokohteista.

Villa Riihiranta tarjoaa kaikki mukavuudet sisätiloissa. Oma sauna & pesutilat ja makuuhuone järvinäköalalla, etukuisti rentoutumiseen ja viilentymiseen saunan jälkeen. Riihirannassa käytössäsi on kylmiö, vedenkeitin ja mikro.

Rannassa sijaitsee hirsinen paviljonki, jossa on pieni ruokaryhmä. Rannalla on myös nuotiopaikka.

Villa Riihiranta hinta vuorokaudeksi ilman aamiaista alkaen 170 euroa. Voit ostaa aamiaisen lisähintaan 25 euroa henkilö. Käytämme sesongin mukaista hinnoittelua, näet päivän hinnan ja varaustilanteen online varauskalenterista.

Voit myös lähettää kyselyn sähköpostilla myynti@acravintolat.fi tai soittaa 0207353400

Varaaminen ja maksaminen

Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on lomakohteen omistajan nimi- ja osoitetiedot, kulkuohjeet avaintensaantipaikkaan tai lomakohteeseen sekä tilisiirtolomakkeet vuokran maksua varten. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 10 vrk sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20% mökin vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä (14 vrk laskun päiväyksestä), tai on maksanut sekä ennakkomaksun, että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen ja koko summa on maksettava heti. Mikäli varauksen kokonaiskesto on alle viikko, laskutetaan koko summa ennakkoon ja se on maksettava kerralla 14 vrk laskun päiväyksestä.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Taulun Kartanolle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu ja toimitusmaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään peruutuskuluina ennakkomaksu ja toimitusmaksu.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Taulun Kartanolle maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitusmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Taulun Kartanolle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

KATSO MYÖS

KARTANON VIERASHUONEET

Majoitu kauniissa ja tunnelmallisissa vierashuoneissa. Viihdyt varmasti!

KARTANON RAVINTOLA

Ravintolan kesäravintolan aukioloajat ja lisätietoja ruokailuvaihtoehdoista.

LOMAOHJELMAA

Katso täältä lisävinkit luontomatkailijan lomaohjelmaan

footer_reuna