reuna_ala

Kartanon juhlamenut

Tilausravintolan keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut juhlaan sopivia valmiita buffetmenuja, joissa maut täydentävät toisiaan.

Vuoden 2022 juhlamenut on suunniteltu valmiiksi yhteensopiviksi tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi joissa maut täydentävät toinen toisiaan. Raaka-aineissa on hyödynnetty mahdollisimman paljon lähialueiden puhtaita kotimaisia tuotteita.

Menut sisältävät runsaan alkuruokapöydän ja pääruuan, kakun sekä kahvin ja teen. Voit täydentää kokonaisuutta jälkiruualla ja iltapalalla, tai vaikka molemmilla. Hinta tarkistetaan valintasi mukaisesti.

Ruokajuomana hintaan sisältyy vesi, kotikalja saatavilla lisähintaan +1 eur / hlö. Lasten hinta 5-12 v. -50% ja 4v tai nuoremmat veloituksetta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakolta ilmoitetun mukaisesti.

Hinnat minimi 20 hengen ryhmälle.

Menu Oskar

Alkuruokapöytä:
Yrtti-vihersalaatti
Vinegretteä ja artesaanikastiketta
Taulun kurkkuja ja sinapinsiemeniä
Ohratabouleh ja mozzarella
Marinoituja kasviksia ja salsa verde
*
Taulun silliä ja silakkaa, mäti-perunacreme
Savulohta, fenkolia ja romainesalaattia, sitruskastike
Palvattua nautaa ja herukkachutney
Talon leipävalikoima ja maustevoita

Pääruuat
Glaseerattua naudan briskettiä ja paahdettua sipulikastiketta
Tai
Hauki-rapumureketta ja sitruunaista valkoviinikastiketta
Pääruuan lisukkeena: kermassa muhennettua selleriä ja porkkana-mustajuuripaistosta

Mansikkakermatäytekakku ja kahvi tai tee

Hinta: 47 € yhdellä pääruualla, +5 molemmat pääruuat

Menu Iida

Alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja basilikaa
Aapelin vinegretteä ja yrtti-valkosipulikastike
Paahdettuja siemeniä ja krutonkeja
Salaatti paahdetusta perunasta, tillipestosta ja pikkelöidystä punasipulista

Kolmen tomaatin salaattia ja marinoitua kotijuustoa
**
Shampanjasilakkaa ja mustaherukkasilliä
Savulahnakakkua, punasipulihilloketta ja ruis-tillimurua
Napuegraavattua lohta ja maalaissinappikastiketta
Naudanpastramia ja piparjuuricreme
Palvattua possua ja herukkachutney
Taulun leipälajitelma ja maustevoita

Pääruuat
Highlandin lihamureketta, paahdettua pekonia ja punaviinikastiketta
tai
Haudutettua kuhaa, kermaista kirsikkatomaattikastiketta
Pääruuan lisukkeena: yrteillä maustettua murskattua perunaa ja
pinaattijuureksia
*
Mustaherukka-sitruunakreemitäytekakku ja kahvi tai tee

Hinta: 52 € yhdellä pääruualla, +5€ molemmat pääruuat

Menu Aapeli

Alkuruokapöytä:
Vihreää salaattia ja krasseja
Taulun vinegretteä ja artesaanikastiketta
Metsäsienisalaattia ja versoja
Marinoituja tomaatteja ja basilikaa
Paahdettuja punajuuria ja Peltolan blue
Kvinoa-kurpitsasalaatti (paahdettuja kasviksia ja granaattiomenaa)
*
Napuegraavattua lohta ja maalaissinappikastiketta
Rucola-siemenpestolla maustettua kanaa ja sitruunaista ranskankermaa
Palvattua possua ja lehtipersilja-aioli
Taulun leipälajitelma ja maustevoita

Pääruuat
Yrteillä maustettua poronpaistia ja karpalokastiketta
tai
Savustettua lohta ja valkoherukkakastiketta
Pääruuan lisukkeena: paahtovoilla maustettua puikulaperunapyrettä, paahdettua maa-artisokkaa ja kasviksia
*
Kahvi tai tee, tyrni-tuorejuustomoussekakku

Hinta: 56 € yhdellä pääruualla, +7 € molemmat pääruuat

Kakut ja jälkiruuat

Kakun voi vaihtaa jälkiruokaan ilman lisäkulua. Viimeistele makunautinto jälkiruualla, tai juustovalikoimalla. Hinta tarkistetaan muutosten mukaan.
KAKUT 
Hääkakku tai juhlan kruunaava kakku voi olla moussekakku, hyydykekakku, tuorejuustokakku, sokeri- tai mantelimassalla kuorrutettu fantasiakakku tai ihan perinteinen marjakermakakku.

Tässä joitakin esimerkkejä:
Hyydykekakut suklaa- tai vaniljakeksipohjalla seuraavissa mauissa: suklaa-, vadelma-, mansikka- tai sitrushyydykekakku, vaniljahyydykekakku omenakiilteellä, mango-passionhyydykekakku vaniljakeksipohjalla

Sokerimassakakut valmistetaan sopimuksen mukaan hinta, riippuu kakun koristelusta. Täytevaihtoehtoja mm: marjaisat täytteet ja moussetäytteiset kakut, sekä suklaa, mango-passion mousse.

 

JÄLKIRUUAT 
* Kermalikööripannacotta, tuoreita marjoja ja marenkia
* Tyrnimousse ja lakritsikastike
* Valkosuklaabrownie ja mansikkaa

5 eur / henkilö

Erikoismenut

GRILLIMENU
Yrtti-vihersalaattia
Nuudelicoleslawta
Raparperichutneytä
Kurpitsa-avokadosalaatti
Marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Grillistä:
Grillattua bataattia
Whisky bbq kanaa
Grillattua raakamakkaraa
Sweet&sour porsasta
Tulisesti marinoituja zukkiineja
**
Chili-valkosipulijogurttia
Puolukkaketsuppia
Romesco salsaa
Sitruuna-timjamiperunaa
Paahdettuja juureksia
*
Kahvi ja tee, Kermalikööripannacotta, tuoreita marjoja ja marenkia
Hinta 59 euroa / henkilö

Iltapalat

Iltasoitto

Nachoja, salsaa ja jukolan cheddar juustoa kerroksittain paahdettuna uunivuoassa

9 €/hlö

Oskarin Operetti

Mausteisia broilerin nuijia, täyslihamakkaroita, aiolia, chilimajoneesia, tuoreyrttisalsaa ja perunarieskoja

15 €/hlö

 

Yösinfonia

Jukolan aitocheddar, Peltolan blue- ja Kolatun Valma-brie juustot tarjolla artesaanihillon, pähkinöiden,hedelmien ja keksien kera

15 €/hlö

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kuluja vastaavaksi.

KATSO MYÖS NÄMÄ

JUHLATILAT

Kartanon sali, Wäentalo vai Pihlajapellon torppa, mikä olisi teidän juhlaanne sopivin tila?

JUHLAINFO

Tärkeää käytännön tietoa juhlien järjestäjälle.

HÄÄT

Perinteikkäät vai teemajuhlat, vai sekä että? Miltä teidän hääjuhlanne näyttää?

MUISTOTILAISUUDET

Kun elämä hiljenee, kartanomiljöö tarjoaa arvokkaat puitteet läheisen muistotilaisuuden järjestämiseen.

TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.

footer_reuna