reuna_ala

Kartanon juhlamenut

Tilausravintolan keittiömestari Mari Moilanen on suunnitellut juhlaan sopivia valmiita buffetmenuja, joissa maut täydentävät toisiaan.

Vuoden 2019 juhlamenut on suunniteltu valmiiksi yhteensopiviksi tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi joissa maut täydentävät toinen toisiaan. Raaka-aineissa on hyödynnetty mahdollisimman paljon lähialueiden puhtaita kotimaisia tuotteita.

Menut sisältävät runsaan alkuruokapöydän ja pääruuan, kakun sekä kahvin ja teen. Voit täydentää kokonaisuutta jälkiruualla ja iltapalalla, tai vaikka molemmilla. Hinta tarkistetaan valintasi mukaisesti.

Ruokajuomana hintaan sisältyy vesi, kotikalja saatavilla lisähintaan +1 eur / hlö. Lasten hinta 5-12 v. -50% ja 4v tai nuoremmat veloituksetta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakolta ilmoitetun mukaisesti.

Hinnat minimi 20 hengen ryhmälle.

Menu Oskar

Alkuruokapöytä:
Yrtti-vihersalaattia
Aapelin vinegrettiä ja artesaani salaattikastiketta
Fenkolilla marinoitua kurkkua ja sipulia
Juureslastuja pikkelöitynä
*
Jukolan aito cheddarjuustoa ja melonisalaattia
Marinoituja katkarapuja ja lehtisalaattia
Siikaa, sitruunaa ja piparjuuri-tilli ranskankermaa
Palvattua kalkkunaa ja tyrni-porkkanahilloketta
Talon leipävalikoima ja kirnuvoita

**

Pääruuat:
Yön yli haudutettua häränrintaa ja valkosipulikastiketta
TAI
Miedosti savustettua lohta ja valkoviini-voikastiketta
Pääruuan lisukkeena:
Puikulaperunasosetta
Lehtikaalia, porkkanaa ja kesäkurpitsaa
*
Mansikkakermatäytekakku

Kahvi tai tee

Hinta: 42€ yhdellä pääruualla, +5 molemmat pääruuat

Menu Iida

Alkuruokapöytä
Vihersalaattia rucolalla
Paahdettuja pähkinöitä ja siemeniä
Aapelin vinegretti ja valkosipulinen salaattikastike
Punakaalia ja latva-artisokkaa
Kotimaista tomaattia ja kotijuustoa
*
Sampanjasilakkaa
Haukiterriiniä ja punasipulihilloketta
Leppäsavustettua lohta ja kuusenkerkkäkastike
Porsaanfilettä ja timjamia
Palvattua naudan paistia ja savumajoneesia
Keitettyä perunaa ja salviavoita
Talon leipälajitelma ja maustevoita
**
Pääruuat
Kuhaa ja valkoherukkakastiketta
TAI
Wallenbergin mureketta ylämaankarjasta ja karamellisoitua sipulia
Pääruuan lisukkeena:
Punajuuripyrettä
Myskikurpitsaa ja mustajuurta
*
Mustaherukka-sitruunakreemitäytekakku
Kahvi tai tee

Hinta: 47€ yhdellä pääruualla, +5€ molemmat pääruuat

Menu Aapeli

Alkuruokapöytä:
Vihreää salaattia ja Harmoonin vinegretti
Valikoima pähkinöitä ja siemeniä
Kvinoaa ja kurkkua
Koivusiirapilla paahdettua naurista ja suolaheinää
Rucolapestolla marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Kuttucheddarsalaatti ja vadelmakastiketta
Kylmäsavulohitartaria
Savusärkeä, siianmätiä ja kanamunaa
Tervaglaseerattua kananrintaa ja kukkakaalia
Karitsapastramia ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä
Talon leipälajitelma ja maustevoita
**
Pääruuat:
Haudutettua siikaa fenkolilla ja kevätsipulilla
TAI
Kotimaista härän ulkofilettä roseepaahdettuna ja tummaa metsäsienikastiketta
Pääruuan lisukkeet:
Paahdettua perunaa, mustajuuripyrettä
keltajuurta, broccolinia ja punasipulia
*
Mango-passionhyytelökakku

Kahvi tai tee

Hinta: 49€ yhdellä pääruualla, +6 € molemmat pääruuat

Kakut ja jälkiruuat

Kakun voi vaihtaa jälkiruokaan ilman lisäkulua. Viimeistele makunautinto jälkiruualla, tai juustovalikoimalla. Hinta tarkistetaan muutosten mukaan.
KAKUT 
Hääkakku tai juhlan kruunaava kakku voi olla moussekakku, hyydykekakku, tuorejuustokakku, sokeri- tai mantelimassalla kuorrutettu fantasiakakku tai ihan perinteinen marjakermakakku.

Tässä joitakin esimerkkejä:
Hyydykekakut suklaa- tai vaniljakeksipohjalla seuraavissa mauissa: suklaa-, vadelma-, mansikka- tai sitrushyydykekakku, vaniljahyydykekakku omenakiilteellä, mango-passionhyydykekakku vaniljakeksipohjalla

Sokerimassakakut valmistetaan sopimuksen mukaan hinta, riippuu kakun koristelusta. Täytevaihtoehtoja mm: marjaisat täytteet ja moussetäytteiset kakut, sekä suklaa, mango-passion mousse.

 

JÄLKIRUUAT 
* Kermalikööripannacotta, tuoreita marjoja ja marenkia
* Tyrnimousse ja lakritsikastike
* Valkosuklaabrownie ja mansikkaa

5 eur / henkilö

Erikoismenut

GRILLIMENU
Yrtti-vihersalaattia
Nuudelicoleslawta
Raparperichutneytä
Kurpitsa-avokadosalaatti
Marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Grillistä:
Grillattua bataattia
Whisky bbq kanaa
Grillattua raakamakkaraa
Sweet&sour porsasta
Tulisesti marinoituja zukkiineja
**
Chili-valkosipulijogurttia
Puolukkaketsuppia
Romesco salsaa
Sitruuna-timjamiperunaa
Paahdettuja juureksia
*
Kahvi ja tee
Hinta 49 euroa / henkilö

Kakku tai jälkiruoka valinnan mukaan lisähintaan

Iltapalat

Iltasoitto

Ruisnachoja, salsaa ja jukolan cheddar juustoa kerroksittain paahdettuna uunivuoassa

9 €/hlö

Oskarin Operetti

Mausteisia broilerin nuijia, täyslihamakkaroita, aiolia, chilimajoneesia, tuoreyrttisalsaa ja perunarieskoja

15 €/hlö

 

Yösinfonia

Jukolan aitocheddar, Peltolan blue- ja Kolatun Valma-brie juustot tarjolla artesaanihillon, pähkinöiden,hedelmien ja keksien kera

12 €/hlö

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kuluja vastaavaksi.

KATSO MYÖS NÄMÄ

JUHLATILAT

Kartanon sali, Wäentalo vai Pihlajapellon torppa, mikä olisi teidän juhlaanne sopivin tila?

JUHLAINFO

Tärkeää käytännön tietoa juhlien järjestäjälle.

HÄÄT

Perinteikkäät vai teemajuhlat, vai sekä että? Miltä teidän hääjuhlanne näyttää?

MUISTOTILAISUUDET

Kun elämä hiljenee, kartanomiljöö tarjoaa arvokkaat puitteet läheisen muistotilaisuuden järjestämiseen.

TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.

footer_reuna