reuna_ala

Kartanon juhlamenut

Tilausravintolan keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut juhlaan sopivia valmiita buffetmenuja, joissa maut täydentävät toisiaan.

Vuoden 2020 juhlamenut on suunniteltu valmiiksi yhteensopiviksi tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi joissa maut täydentävät toinen toisiaan. Raaka-aineissa on hyödynnetty mahdollisimman paljon lähialueiden puhtaita kotimaisia tuotteita.

Menut sisältävät runsaan alkuruokapöydän ja pääruuan, kakun sekä kahvin ja teen. Voit täydentää kokonaisuutta jälkiruualla ja iltapalalla, tai vaikka molemmilla. Hinta tarkistetaan valintasi mukaisesti.

Ruokajuomana hintaan sisältyy vesi, kotikalja saatavilla lisähintaan +1 eur / hlö. Lasten hinta 5-12 v. -50% ja 4v tai nuoremmat veloituksetta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakolta ilmoitetun mukaisesti.

Hinnat minimi 20 hengen ryhmälle.

Menu Oskar

Alkuruokapöytä:
Yrtti-vihersalaatti
Vinegretteä ja artesaanikastiketta
Harmoonin kurkkuja ja sinapinsiemeniä
Jukolan cheddarmoussea ja pikkelikasviksia
Paahdettuja kasviksia, pestoa ja papuja
*
Shampanjasilakkaa, kananmunaa-ja perunaa
Sitruunalohta ja fenkoli-sitrussalaattia (fenkoli,zucciini,appelsiini,greippi)
Palvattua nautaa ja kurpitsahilloa
Talon leipävalikoima ja maustevoita

Pääruuat
Yön yli haudutettua häränrintaa ja valkosipulikastiketta
Tai
Kylmäsavulohella maustettua haukimureketta ja valkoviinikastiketta
Pääruuan lisukkeena: puikulaperunapyrettä ja porkkana-mustajuuripaistosta

Mansikkakermatäytekakku ja kahvi tai tee

Hinta: 42€ yhdellä pääruualla, +5 molemmat pääruuat

Menu Iida

Alkuruokapöytä
Vihersalaattia rucolalla
Aapelin vinegretteä ja yrtti-valkosipulikastike
Paahdettuja siemeniä ja krutonkeja
Vihreällä piparjuurella maustettua perunasalaattia ja kurkkua
Marinoitua tomaattia ja kotijuustoa
**
Shampanjasilakkaa
Savulahnakakkua, punasipulihilloketta ja ruis-tillimurua
Fenkoligraavattua lohta ja kuusenkerkkä-sinappikastiketta
Kalkkunapastramia ja raparperihilloketta
Palvattua nautaa ja pippuroitua ranskankermaa
Paahtovoilla kiillotettuja keitinperunoita
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita

Pääruuat
Karamellisoidulla pekonilla maustettua ylämaankarjan lihamureketta ja shalottisipulikastiketta
tai
Haudutettua kuhaa ja kermaista kirsikkatomaattikastiketta
Pääruuan lisukkeena: yrteillä maustettua murskattua perunaa ja
Hunajapaahdettuja juureksia
*
Mustaherukka-sitruunakreemitäytekakku ja kahvi tai tee

Hinta: 47€ yhdellä pääruualla, +5€ molemmat pääruuat

Menu Aapeli

Alkuruokapöytä:
Vihreää salaattia, pinaattia ja vesikrassia , pähkinöita ja siemeniä
Harmoonin vinegretteä ja artesaanikastiketta
Pikkelöityä tattari-sienisalaattia ja rucolaa
Marinoituja tomaatteja ja basilikaa
Hunajapalsternakkaa ja Jukolan cheddarmoussea
Paahdettuja kasviksia, pestoa ja papuja
*
Savusärkeä,kananmunaa ja mätiä
Fenkoligraavattua lohta ja kuusenkerkkä-sinappikastiketta
Mehustettua ja prässättyä kanaa ja varsisellerihilloa
Palvattua porsaanpaistia ja savumajoneesia
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita

Pääruuat
Valkosipulivoissa paistettua naudanfilettä ja tummaa rosmariinikatiketta
tai
Savustettua lohta ja valkoherukkakastiketta
Pääruuan lisukkeena: maa-artisokka-perunaterriiniä ja
yrttivoissa haudutettuja kasviksia
*
Kahvi tai tee, mango-passionmoussekakku

Hinta: 49€ yhdellä pääruualla, +6 € molemmat pääruuat

Kakut ja jälkiruuat

Kakun voi vaihtaa jälkiruokaan ilman lisäkulua. Viimeistele makunautinto jälkiruualla, tai juustovalikoimalla. Hinta tarkistetaan muutosten mukaan.
KAKUT 
Hääkakku tai juhlan kruunaava kakku voi olla moussekakku, hyydykekakku, tuorejuustokakku, sokeri- tai mantelimassalla kuorrutettu fantasiakakku tai ihan perinteinen marjakermakakku.

Tässä joitakin esimerkkejä:
Hyydykekakut suklaa- tai vaniljakeksipohjalla seuraavissa mauissa: suklaa-, vadelma-, mansikka- tai sitrushyydykekakku, vaniljahyydykekakku omenakiilteellä, mango-passionhyydykekakku vaniljakeksipohjalla

Sokerimassakakut valmistetaan sopimuksen mukaan hinta, riippuu kakun koristelusta. Täytevaihtoehtoja mm: marjaisat täytteet ja moussetäytteiset kakut, sekä suklaa, mango-passion mousse.

 

JÄLKIRUUAT 
* Kermalikööripannacotta, tuoreita marjoja ja marenkia
* Tyrnimousse ja lakritsikastike
* Valkosuklaabrownie ja mansikkaa

5 eur / henkilö

Erikoismenut

GRILLIMENU
Yrtti-vihersalaattia
Nuudelicoleslawta
Raparperichutneytä
Kurpitsa-avokadosalaatti
Marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Grillistä:
Grillattua bataattia
Whisky bbq kanaa
Grillattua raakamakkaraa
Sweet&sour porsasta
Tulisesti marinoituja zukkiineja
**
Chili-valkosipulijogurttia
Puolukkaketsuppia
Romesco salsaa
Sitruuna-timjamiperunaa
Paahdettuja juureksia
*
Kahvi ja tee
Hinta 49 euroa / henkilö

Kakku tai jälkiruoka valinnan mukaan lisähintaan

Iltapalat

Iltasoitto

Ruisnachoja, salsaa ja jukolan cheddar juustoa kerroksittain paahdettuna uunivuoassa

9 €/hlö

Oskarin Operetti

Mausteisia broilerin nuijia, täyslihamakkaroita, aiolia, chilimajoneesia, tuoreyrttisalsaa ja perunarieskoja

15 €/hlö

 

Yösinfonia

Jukolan aitocheddar, Peltolan blue- ja Kolatun Valma-brie juustot tarjolla artesaanihillon, pähkinöiden,hedelmien ja keksien kera

12 €/hlö

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kuluja vastaavaksi.

KATSO MYÖS NÄMÄ

JUHLATILAT

Kartanon sali, Wäentalo vai Pihlajapellon torppa, mikä olisi teidän juhlaanne sopivin tila?

JUHLAINFO

Tärkeää käytännön tietoa juhlien järjestäjälle.

HÄÄT

Perinteikkäät vai teemajuhlat, vai sekä että? Miltä teidän hääjuhlanne näyttää?

MUISTOTILAISUUDET

Kun elämä hiljenee, kartanomiljöö tarjoaa arvokkaat puitteet läheisen muistotilaisuuden järjestämiseen.

TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.

footer_reuna