reuna_ala

Kartanon juhlamenut

Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut juhlaan sopivia valmiita buffetmenuja, joissa maut täydentävät toisiaan.

Vuoden 2023 juhlamenut on suunniteltu valmiiksi yhteensopiviksi tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi joissa maut täydentävät toinen toisiaan. Raaka-aineissa on hyödynnetty mahdollisimman paljon lähialueiden puhtaita kotimaisia tuotteita. 2024 menupäivitykset tulossa huhtikuun aikana.

Menut sisältävät runsaan alkuruokapöydän ja pääruuan, kakun sekä kahvin ja teen. Voit täydentää kokonaisuutta jälkiruualla ja iltapalalla, tai vaikka molemmilla. Hinta tarkistetaan valintasi mukaisesti.

Ruokajuomana hintaan sisältyy vesi, kotikalja saatavilla lisähintaan +2 eur / hlö. Lasten hinta 5-12 v. -50% ja 4v tai nuoremmat veloituksetta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakolta ilmoitetun mukaisesti.

Hinnat minimi 30 hengen ryhmälle.

Menu Oskar

Alkuruoka
Vihreää salattia ja yrttejä
Aapelin vinegretteä ja artesaanikastiketta
Kurkkua ja omenaa (avomaankurkkua kun sesongissa)
Raparperichutneyta ja leipäjuustoa
*
Kolmen sipulin piirakkaa ja smetanaa
Fenkoli-silakkaprässiä ja paahdettua perunaa
Lohisalaattia ja pinaatti-basilikamaustettua ohraa
Palvattua hevosta ja varsisellerihilloketta
Talon leipävalikoima ja maustevoita

Pääruoka
Hauki-fenkolimureketta,  ruismuru ja tzatzikia
tai
Paahtopaistia ja rosmariinikastiketta

 

Pääruoan lisukkeena
Kurpitsapyreetä ja yrttivoilla maustettua porkkanaa, fenkolia ja herneitä
Jälkiruoka
Mansikkakermatäytekakku ja kahvi tai tee
Minimiveloitus 20 henkeä
Hinta 30-60 hengelle 54 euroa henkilö  yhdellä pääruoalla, +6 Molemmat pääruoat
Hinta alle 30 hengelle +10%, yli 60 henkeä- kysy tarjous.

Menu Iida

Alkuruoka
Vihreä salaatti ja pinaatti
Aapelin vinegretti ja paahdettu valkosipulikastike
Hapankorppumaustettuja krutonkeja
Grillattua varhaiskaalisalaattia
Fenkoli-omenapikkeli
*
Muhennettua tomaattia ja silliä
Fenkoli-silakkaprässi ja paahdettua perunaa
Sokerisuolattua lohta, varsisellerihilloketta
Palvilinauta ja raparperichutney
Taulun leipälajitelma, maustevoita ja hernehummusta

Pääruoka
Savustettua ahven-haukirullaa ja yrtti-valkoviinikastike
tai
Yön yli haudutettua naudan poskea ja tillillä maustettua tummaa kastiketta

Lisukkeet
Lanttumuhennosta huhti/touko
Naurismuhennosta heinä/elokuu, ja paahdettua perunaa
*
Jälkiruoka
Valkosuklaa- karpalo-rosmariini kakku
Kahvi tai tee

Hinta:  30-60 hengelle 54 € Yhdellä pääruualla, 60 € molemmat pääruuat
Hinta alle 30 hengelle +10%, yli 60 henkeä kysy tarjous.

Menu Aapeli

Alkuruoka

Vihreää salaattia ja ituja
Paahdettuja pähkinöitä, siemeniä ja hapankorppumaustettuja krutonkeja
Taulun vinegretteä ja artesaanikastiketta
Pikkelöityä kurkkua, fenkolia ja omenaa
Savustettua porkkanaa ja hernehummusta
Rucola-perunasalaattia ja manchengo juustoa
Kaali-pekonisalaattia
*
Muhennettua tomaattia ja silliä
Tilli-basilika maustettua graavilohta
Prässättyä ohraista kanaa ja punasipulia
Palvattua porsaanpaistia ja raparperichutneyta
Taulun leipälajitelma ja maustevoita

Pääruoka
Grillattua naudan ulkofileetä ja savustettua rosmariinikastiketta
tai
Paahdettua lohta ja sitruskastiketta

Pääruoan lisukkeena
Crossattua maa-artisokkaa ja perunaa, sekä muhennettua varhaiskaalia
Jälkiruoka
Kahvi tai tee, tyrni-tuorejuustomoussekakku

Hinta: 30-60 hengelle 57 € Yhdellä pääruualla, 65 € kahdella pääruualla
Hinta alle 30 hengelle + 10%, yli 60 hengelle kysy tarjous.

Menu Hermanni

Alkuruoka

Verso-vihersalaatti & talon kastike
Pikkelöityä tomaattia ja yrttimozzarellaa
Grillattu kasvis-linssi salaatti
*
Lehtikaali coleslaw
Savukalaa ja kaura-kasvissalaattia
Hiivaleipää ja levite

Pääruoka
Paistettua kananrintaa ja madeirakastike
Lämmin juuressalaatti

Jälkiruoka
Caramelli-tuorejuusto mousse ja marjahilloke

Minimiveloitus 20 henkeä

Hinta ryhmälle 40-60. Jos ryhmäkoko alle 40 hinta on 49,50 e/hlö
Jos jälkiruoka vaihtuu kakkuun hinta nousee, hinta tarkistetaan kakkuvalinnan mukaan.

Kakut ja jälkiruoat

Kakun voi vaihtaa jälkiruokaan ilman lisäkulua. Viimeistele makunautinto jälkiruualla, tai juustovalikoimalla. Hinta tarkistetaan muutosten mukaan.

Hääkakku tai juhlan kruunaava kakku voi olla moussekakku, hyydykekakku, tuorejuustokakku, sokeri- tai mantelimassalla kuorrutettu fantasiakakku tai ihan perinteinen marjakermakakku.

Tässä joitakin esimerkkejä:
Hyydykekakut suklaa- tai vaniljakeksipohjalla seuraavissa mauissa: suklaa-, vadelma-, mansikka- tai sitrushyydykekakku, vaniljahyydykekakku omenakiilteellä, mango-passionhyydykekakku vaniljakeksipohjalla

Sokerimassakakut valmistetaan sopimuksen mukaan hinta, riippuu kakun koristelusta. Täytevaihtoehtoja mm: marjaisat täytteet ja moussetäytteiset kakut, sekä suklaa, mango-passion mousse.

JÄLKIRUOAT 
* Kermalikööripannacotta, tuoreita marjoja ja marenkia
* Tyrnimousse ja lakritsikastike
* Valkosuklaabrownie ja mansikkaa

9 eur / henkilö

Erikoismenut

Grillimenu

Alkuruoka
Yrtti-vihersalaattia
Nuudelicoleslawta
Raparperichutneytä
Kurpitsa-avokadosalaatti
Marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Grillistä:
Grillattua bataattia
Whisky bbq kanaa
Grillattua raakamakkaraa
Sweet&sour porsasta
Tulisesti marinoituja zukkiineja
**
Chili-valkosipulijogurttia
Puolukkaketsuppia
Romesco salsaa
Sitruuna-timjamiperunaa
Paahdettuja juureksia
*
Kahvi ja tee, Kermalikööripannacotta, tuoreita marjoja ja marenkia
Hinta 30-60 hengelle 59 euroa / henkilö

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kuluja vastaavaksi.

Kasvismenu Lipstikka

Alkuruoka
Vihreää salaattia ja ituja
Paahdettuja Pähkinöitä, siemeniä ja hapankorppumaustettuja krutonkeja
Harmoonin vinegretteä
Rucola perunasalaattia
Kaali-viinirypäle salaattia
Yrttimarinoituja kasviksia ja papuja
Pikkelöityä kurkkua, fenkolia ja omenaa
*
Savustettua porkkanaa ja herne hummusta
Pinaattista ohrakakkua ja Punasipuli hilloketta
Grillattua kesäkurpitsaa ja Cashewpähkinä moussea
Harmoonin leipälajitelma ja levite
Pääruoka:
Pihvejä grillatusta porkkanasta,
Muhennettua varhaiskaalia sekä sipuli paistosta
Romesco kastiketta
*
Suklaahyydykekakku
Kahvi ja tee
Hinta 30-50 hengelle  50 euroa / henkilö
Menu saatavana vegaanisena

Iltapalat

Iltasoitto

Nachoja, salsaa ja jukolan cheddar juustoa kerroksittain paahdettuna uunivuoassa  9 €/hlö

Oskarin Operetti

Mausteisia broilerin nuijia, täyslihamakkaraa, aiolia, chilimajoneesia, tuoreyrttisalsaa ja perunarieskaa

17 €/hlö

Yösinfonia

Jukolan aitocheddar, Peltolan blue- ja Kolatun Valma-brie juustot tarjolla artesaanihillon, pähkinöiden, hedelmien ja keksien kera  22 €/hlö

Tacot

Jokaisen oman valinnan mukaan täytetyt tacot, täytevaihtoehtoina: Vihersalaatti, tomaattisalsa, avokadotahna sekä ennakkoon valittuna päätäytteenä joko jauheliha tai papumuhennos 14 €/hlö.

KATSO MYÖS NÄMÄ

JUHLATILAT

Kartanon sali, Wäentalo vai Pihlajapellon torppa, mikä olisi teidän juhlaanne sopivin tila?

JUHLAINFO

Tärkeää käytännön tietoa juhlien järjestäjälle.

HÄÄT

Perinteikkäät vai teemajuhlat, vai sekä että? Miltä teidän hääjuhlanne näyttää?

MUISTOTILAISUUDET

Kun elämä hiljenee, kartanomiljöö tarjoaa arvokkaat puitteet läheisen muistotilaisuuden järjestämiseen.

TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.

footer_reuna