
Kartanon juhlamenut
Tilausravintolan keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut juhlaan sopivia valmiita buffetmenuja, joissa maut täydentävät toisiaan.
Vuoden 2021 juhlamenut on suunniteltu valmiiksi yhteensopiviksi tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi joissa maut täydentävät toinen toisiaan. Raaka-aineissa on hyödynnetty mahdollisimman paljon lähialueiden puhtaita kotimaisia tuotteita.
Menut sisältävät runsaan alkuruokapöydän ja pääruuan, kakun sekä kahvin ja teen. Voit täydentää kokonaisuutta jälkiruualla ja iltapalalla, tai vaikka molemmilla. Hinta tarkistetaan valintasi mukaisesti.
Ruokajuomana hintaan sisältyy vesi, kotikalja saatavilla lisähintaan +1 eur / hlö. Lasten hinta 5-12 v. -50% ja 4v tai nuoremmat veloituksetta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakolta ilmoitetun mukaisesti.
Hinnat minimi 20 hengen ryhmälle.

Menu Oskar
Alkuruokapöytä:
Yrtti-vihersalaatti
Vinegretteä ja artesaanikastiketta
Harmoonin kurkkuja ja sinapinsiemeniä
Jukolan cheddarmoussea ja pikkelikasviksia
Paahdettuja kasviksia, pestoa ja papuja
*
Shampanjasilakkaa, kananmunaa-ja perunaa
Sitruunalohta ja fenkoli-sitrussalaattia (fenkoli,zucciini,appelsiini,greippi)
Palvattua nautaa ja kurpitsahilloa
Talon leipävalikoima ja maustevoita
Pääruuat
Yön yli haudutettua häränrintaa ja valkosipulikastiketta
Tai
Kylmäsavulohella maustettua haukimureketta ja valkoviinikastiketta
Pääruuan lisukkeena: puikulaperunapyrettä ja porkkana-mustajuuripaistosta
Mansikkakermatäytekakku ja kahvi tai tee
Hinta: 42€ yhdellä pääruualla, +5 molemmat pääruuat
Menu Iida
Alkuruokapöytä
Vihersalaattia rucolalla
Aapelin vinegretteä ja yrtti-valkosipulikastike
Paahdettuja siemeniä ja krutonkeja
Vihreällä piparjuurella maustettua perunasalaattia ja kurkkua
Marinoitua tomaattia ja kotijuustoa
**
Shampanjasilakkaa
Savulahnakakkua, punasipulihilloketta ja ruis-tillimurua
Fenkoligraavattua lohta ja kuusenkerkkä-sinappikastiketta
Kalkkunapastramia ja raparperihilloketta
Palvattua nautaa ja pippuroitua ranskankermaa
Paahtovoilla kiillotettuja keitinperunoita
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
Pääruuat
Karamellisoidulla pekonilla maustettua ylämaankarjan lihamureketta ja shalottisipulikastiketta
tai
Haudutettua kuhaa ja kermaista kirsikkatomaattikastiketta
Pääruuan lisukkeena: yrteillä maustettua murskattua perunaa ja
Hunajapaahdettuja juureksia
*
Mustaherukka-sitruunakreemitäytekakku ja kahvi tai tee
Hinta: 47€ yhdellä pääruualla, +5€ molemmat pääruuat
Menu Aapeli
Alkuruokapöytä:
Vihreää salaattia, pinaattia ja vesikrassia , pähkinöita ja siemeniä
Harmoonin vinegretteä ja artesaanikastiketta
Pikkelöityä tattari-sienisalaattia ja rucolaa
Marinoituja tomaatteja ja basilikaa
Hunajapalsternakkaa ja Jukolan cheddarmoussea
Paahdettuja kasviksia, pestoa ja papuja
*
Savusärkeä,kananmunaa ja mätiä
Fenkoligraavattua lohta ja kuusenkerkkä-sinappikastiketta
Mehustettua ja prässättyä kanaa ja varsisellerihilloa
Palvattua porsaanpaistia ja savumajoneesia
Harmoonin leipälajitelma ja maustevoita
Pääruuat
Valkosipulivoissa paistettua naudanfilettä ja tummaa rosmariinikatiketta
tai
Savustettua lohta ja valkoherukkakastiketta
Pääruuan lisukkeena: maa-artisokka-perunaterriiniä ja
yrttivoissa haudutettuja kasviksia
*
Kahvi tai tee, mango-passionmoussekakku
Hinta: 49€ yhdellä pääruualla, +6 € molemmat pääruuat
Kakut ja jälkiruuat
Kakun voi vaihtaa jälkiruokaan ilman lisäkulua. Viimeistele makunautinto jälkiruualla, tai juustovalikoimalla. Hinta tarkistetaan muutosten mukaan.
KAKUT
Hääkakku tai juhlan kruunaava kakku voi olla moussekakku, hyydykekakku, tuorejuustokakku, sokeri- tai mantelimassalla kuorrutettu fantasiakakku tai ihan perinteinen marjakermakakku.
Tässä joitakin esimerkkejä:
Hyydykekakut suklaa- tai vaniljakeksipohjalla seuraavissa mauissa: suklaa-, vadelma-, mansikka- tai sitrushyydykekakku, vaniljahyydykekakku omenakiilteellä, mango-passionhyydykekakku vaniljakeksipohjalla
Sokerimassakakut valmistetaan sopimuksen mukaan hinta, riippuu kakun koristelusta. Täytevaihtoehtoja mm: marjaisat täytteet ja moussetäytteiset kakut, sekä suklaa, mango-passion mousse.
JÄLKIRUUAT
* Kermalikööripannacotta, tuoreita marjoja ja marenkia
* Tyrnimousse ja lakritsikastike
* Valkosuklaabrownie ja mansikkaa
5 eur / henkilö

Erikoismenut
GRILLIMENU
Yrtti-vihersalaattia
Nuudelicoleslawta
Raparperichutneytä
Kurpitsa-avokadosalaatti
Marinoituja kirsikkatomaatteja
*
Grillistä:
Grillattua bataattia
Whisky bbq kanaa
Grillattua raakamakkaraa
Sweet&sour porsasta
Tulisesti marinoituja zukkiineja
**
Chili-valkosipulijogurttia
Puolukkaketsuppia
Romesco salsaa
Sitruuna-timjamiperunaa
Paahdettuja juureksia
*
Kahvi ja tee
Hinta 49 euroa / henkilö
Kakku tai jälkiruoka valinnan mukaan lisähintaan
Iltapalat
Iltasoitto
Ruisnachoja, salsaa ja jukolan cheddar juustoa kerroksittain paahdettuna uunivuoassa
9 €/hlö
Oskarin Operetti
Mausteisia broilerin nuijia, täyslihamakkaroita, aiolia, chilimajoneesia, tuoreyrttisalsaa ja perunarieskoja
15 €/hlö
Yösinfonia
Jukolan aitocheddar, Peltolan blue- ja Kolatun Valma-brie juustot tarjolla artesaanihillon, pähkinöiden,hedelmien ja keksien kera
12 €/hlö
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kuluja vastaavaksi.

KATSO MYÖS NÄMÄ
JUHLATILAT
Kartanon sali, Wäentalo vai Pihlajapellon torppa, mikä olisi teidän juhlaanne sopivin tila?
JUHLAINFO
Tärkeää käytännön tietoa juhlien järjestäjälle.
HÄÄT
Perinteikkäät vai teemajuhlat, vai sekä että? Miltä teidän hääjuhlanne näyttää?
MUISTOTILAISUUDET
Kun elämä hiljenee, kartanomiljöö tarjoaa arvokkaat puitteet läheisen muistotilaisuuden järjestämiseen.
TARJOUSPYYNTÖ
Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.
