reuna_ala

Kartanon kokoustilat

Kartanolta löydät persoonalliset kokoustilat isoille ja pienemmillekin seurueille. Kartanolta löytyy myös ryhmätyötiloja,  joissa on erilaisia aitoja tunnelmia ja toimiva kokousvarustus ja palvelut.

Mikä näistä olisi sinun kokouspakettiin sopivin?

Kartanon Sali

Kartanon sali on tyylikäs, lämminhenkinen ja valoisa sali kartanon päärakennuksessa. Sali on ihanteellinen kokoustila alle 20 hengen ryhmille.

Päärakennuksesta löytyy lisäksi kaksi pienempää tilaa, joita voi käyttää vaikka ryhmätyötiloina seurueen ollessa suurempi.

Päätalon salista on valmiita pöytäkarttoja eri pöytämuodoissa ryhmäkoosta ja tilaajan toiveesta riippuen.

Wäentalo

Wäentalon kokoustila sijaitsee kartanon pihapiirissä omenapuutarhan vieressä. Wäentalo tarjoaa toimivat ja tunnelmalliset kokoustilat 20-80 hengelle.

Wäentalon aulatila tarjoaa myös ryhmätyötilaa ja erillinen huone ryhmätyötilaa, jossa myös on mahdollista järjestää buffet pöytä ruokailua varten.

Käytettävissä on  äänentoisto, jossa on kaksi langatonta käsimikrofonia ja yksi langaton” head set” mikrofoni ja dataprojektori, sekä nopea valokuitu wlan.

Pihlajapellon torppa

Pihlajapellon torppa sijaitsee päärakennukselta 300 m päässä järven rannalla ja vie mukanaan 1800 luvun puoleenväliin savupirttien aikakauteen. Talonpoikaishenkinen tumma tupa on rauhoittava kokoustila.

Torppa on sopiva kokoustila maksimissaan 20 hengen ryhmälle. Siellä on käytettävissä dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu.

Kokoukseen voit yhdistää myös saunomisen savusaunassa. Savusauna on osa samaa rakennusta pesutiloineen ja ulkoaltaineen. Mikäpä olisi rennompi tapa päättää työpäivä.

Torpalla on kolme pitkää pirtinpöytää ja buffet pöytä. Ison takan ääressä on mukavat nojatuolit.

Kokouspäivän kahvitukset ja tarvittaessa myös lounas voidaan toimittaa torpalle tai voit lounaalle kävellä päätalolle.

Riihiauditorio

Taulun vanhan 1820 luvulta olevan riihen tunnelmallisessa miljöössä kaikki saavat olla saman katon alla.

Tilassa kaikki voivat olla helpottunein mielin, kun tilaisuuden osallistujat eivät kastu sateen sattuessa. Helteellä riihi on viileä, joten kuumissaan ei tarvitse nauttia illasta.

Riiheen mahtuu 150 henkeä ja se on  Suomen epävakaisiin kesän sääolosuhteisiin ihanteellinen ja elämyksellisen tila, jota ei tuulet ja sateet häiritse. Osassa tilaa nouseva katsomo ja tilaan on mahdollista järjestellä tanssitila, ja myös lisätä pöytiä tarvittaessa. Näyttämö toimii mainiosti ohjelmien tai bändin esiintymispaikkana.

Riihellä oleva vanhan esineistön näyttely inspiroi itsekukin muistelemaan nuoruuttaan ja kertomaan lapsenlapsille mitä milläkin koneella, ja esineellä on tehty.

Riihen yhteydessä on käytettävissä ekologinen kuivakäymälä wc.

Tila on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Kysy tarjous!

Tutustu tilaan, katso esittelyvideo riiheltä tästä.

KATSO MYÖS NÄMÄ

KOKOUSPAKETIT

Valmiita kokospaketteja, joista on helppo valita!

Tai kysy räätälöity tarjous.

OHJELMAA TYHYPÄIVÄÄN

Ohjelmaideoita työpäivän lomaan tai virkistyspäivään.

HYVINVOINTIA TYÖPÄIVÄÄN

Hyvinvointia keholle ja mielelle, katso vinkit työhyvinvointipäivään tai kokouksen lomaan.

TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää meille tarjouspyynnön koskien tilaisuuttasi.

footer_reuna