Maaseudun & kaupungin harmoniaa

 In Uutiset

Koe Keski-Suomi maalla ja kaupungissa, Taulun Kartano ja Ravintola Harmooni tarjoilevat kattauksen paikallishistoriaan, rakennusperinteeseen ja lähiruokaan.

Ryhmämatka minimi 10 hengen ryhmälle

Ohjelma

Saapuessanne kartanolle nautitaan tervetulojuoma ja kuulette tarinaa kartanon historiasta, minkä jälkeen majoittuminen kartanon tunnelmallisiin vierashuoneisiin. Majoitus kahden hengen huoneissa.

Rustiikkinen illallinen kartanolla sesongin mukaisista raaka-aineista. Tarjoillaan kartanolla buffet pöydästä.

Maalaiskylpylä rentouttaa matkalaiset. Perinteisen savusaunan lempeä löyly rentouttaa, aromisauna ja kylpeminen lämpimässä ulkoaltaassa kruunaavat maalaiskylpylän kokemuksen. Järvi tarjoaa mahdollisuuden myös kylmään kylpyyn.

Hyvin nukutun yön ja runsaan aamiaisen jälkeen matka suuntautuu Jyväskylään ja Harmoonille. Ravintola Harmooni sijaitsee vanhassa Halosen harmoonitehtaan rakennuksessa, joka on maakunnallinen suojelukohde.

Harmoonilla tutustuminen vanhan harmoonitehtaan historiaan ja nautitaan pöytään tarjoiltu kolmen ruokalajin lounas kauden à la carte listalta.

Paketin hinta 10 hengelle 285 euroa / henkilö.

Hinta ei sisällä kuljetuksia. Hinta tarkistetaan ryhmäkoon mukaan. Jyväskylässä mahdollisuus yhdistää ohjelmaan vierailuja kaupungin nähtävyyksiin tai omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

Lisätietoja 0207353400 tai myynti@acravintolat.fi

Recent Posts