Turvallista ravintolavierailua

 In Uutiset

Turvallisuustiedote koronapandemian ajalle

Asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Huolehdimme turvallisuudesta Taulun Kartanolla seuraavilla tavoilla.

ASIAKKAILLE TIEDOTTAMINEN JA SUOJAAMINEN

 • Kehotamme asiakkaita, joilla on koronaviruksen oireita, välttämään asiointia ravintolassamme muun muassa infotaululla sisääntulon yhteydessä sekä muissa käyttämissämme viestintäkanavissa.
 • Järjestämme ravintolamme tilat, kalusteet ja palvelukäytäntömme niin, etteivät asiakkaat altistu tartuntataudin leviämiselle. Otamme muun muassa käyttöön pöytiin ohjauksen, jolla varmistamme riittävät turvavälit ja asiakkaiden turvallisen sijoittumisen pöytiin.
 • Asiakkaiden turvallisuudentunteen lisäämiseksi tiedotamme ravintoloidemme käytännöistä verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa.
 • Yksityistilaisuuksissa ennen tarjoilun aloittamista henkilökunta huolehtii menun esittelemisen lisäksi turvallisuusohjeiden kertomisesta, joilla vältetään ruuhkaa ja huolehditaan turvaväleistä myös noudettaessa ruokaa tarjoilupöydästä. Lisäksi henkilökuntamme huolehtii ruoan annostelusta.
 • Lisäämme muistutuskylttejä ”Huolehdithan turvaväleistä” ravintolaan, myös terassille.

PUHTAANAPITO

 • Puhtaanapito ja tehostettu siivous vuorojen aikana: siivousfirma suorittaa tehostettua siivousta aukiolopäivinä, aukioloajan aikana henkilökunta huolehtii kosketusalttiiden pintojen pyyhkimisestä desinfioivalla aineella.
 • Lisäämme käsien desinfiointiin mahdollisuuksia sisääntulon ja kassojen läheisyyteen. Asiakkailla on mahdollisuus käsien pesuun wc tiloissamme.
 • Wc tiloihin paperikäsipyyhkeitä
 • Koko henkilökunta kiinnittää erityistä huomiota käsihygieniaan ja käyttää kertakäyttöisiä kumi-  tai puuvillaisia tarjoilukäsineitä.
 • Jos asiakkaissa on riskiryhmään kuuluvia, heille on mahdollista varata yksityistilaisuuksissa oma wc.

PALVELU

 • Olemme avoinna tilauksesta sopimuksen mukaan enintään klo 23 ja anniskelu lopetetaan klo 22.
 • Asiakkaat istuvat seurueelle varatussa pöydässä yksityistilaisuuksissa seurueille plaseeraus, kesäravintolassa henkilökunta ohjaa pöytiin.
 • Henkilökunta huolehtii ruuan annostelemisesta ja tarjoilemisesta tarjoilupöydässä josta asiakkat noutavat annoksen. Kesäravintolassa pöytiintarjoilu.
 • Ruokaa tarjoilupöydästä jakaessa käytetään hansikkaita ja suojavisiiriä. Muutoin tarjoillessa puuvillahansikkaita.
 • Oman ruoka/juoma-annoksen noutaminen terassin baaritiskiltä tai yksityistilaisuuksien tarjoilupöydistä on sallittua turvaväleistä huolehtien. Muistutamme asiakasta turvaväleistä kyltein ja lattiaan kiinnitettävillä tarroilla.
 • Asiakasmäärä rajoitetaan sisätiloissa puoleen anniskeluluvassa määritellystä asiakaspaikoista. Näin pystymme huolehtimaan paremmin turvaväleistä.
 • Vaikka asiakaspaikkojen määrän rajoitus ei koske ulkoterasseja, huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta myös terasseillamme, jossa pöydät ovat sijoitettu turvavälein.Tämän hetkisen tiedon valossa ravintolatoimintaa koskevat rajoitukset ovat voimassa lokakuun loppuun asti, mutta niitä uudelleenarvioidaan kahden viikon välein.

TAPAHTUMAT
Järjestettävissä tapahtumissa noudatamme annettuja turvallisuusohjeita. Tapahtumalippujen osalta lipuissa on joustavat peruutusehdot, jos tapahtuma siirtyy, sama lippu on voimassa uutena ajankohtana. Jos pandemiaan liittyvien rajoitusten takia tapahtuma peruuntuu kokonaan, ostetuista lipuista saa maksetun rahan palautuksena.

LAHJAKORTIT
Lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan ravintolan koronapandemian aikaisen sulkemisaikaa vastaavan ajanjakson verran. Muutokset tehdään tarvittaessa jos lahjakortti on käyttämättä ja meinaa vanhentua. Olethan yhteydessä myyntiin ja kerrot lahjakortin numeron muutosta varten, myynti@acravintolat.fi tai 0207353400.

VARATUT TILAISUUDET
Kaikki varaukset kokous- ja juhlatilaisuuksiin ovat voimassa ja toteutuvat suunnitellusti voimassaolevia turvallisuusohjeita noudattaen. Vastaamme mielellään kysymyksiin koronapandemian mahdollisista vaikutuksista.

PALVELEMME
Myyntipalvelun tavoitat puhelimitse 020 7353 400 sekä sähköpostitse myynti@acravintolat.fi. Verkkokaupasta voit ostaa lippuja tuleviin tapahtumiin tai lahjakortteja.

Elämyksellinen ruokailu on paikan päällä parasta! Tervetuloa turvallisesti ravintolaan.

Taulun Kartanon väki.

Recent Posts
kartanon kesäravintola