Hyvinvointia työhön & elämään

 In Uutiset

Tyhy-päivä kartanolla luo hyvinvointia

Poimi tästä parhaat vinkit kevään tyhy-päiviin. Taulun Kartanolla miljöö, luonto ja aito lähiruoka luovat puitteet onnistuneelle tyhy-päivälle.

Hyvinvointia edistävinä ohjelmavinkkeinä esimerkiksi:

  • Meditatiivinen & rentouttava Sointukylpy luonnossa.

Tiibetiläisten äänimaljat värähtelevät ja niissä on rikkkaat yläsävelet. Maljat tuottavat melodia ja lyriikkavapaata musiikkia. Maljojen ääni hoitaa kehoa värähtelyn kautta.

Sointukylpy tasapainottaa aivoaaltoja, vaikuttaa parasympaattiseen hermoston rauhoittumiseen ja myös stimuloi energian virtausta meridiaaneissa ja energiakeskuksissa.
Maljojen matalat äänet rentouttavat ja hoitavat kehollisesti ja korkeat äänet enemmän henkisesti.

Sointukylpy on kokemuksena rentouttava ja se saattaa myös virkistää. Kartanolla sointukylpy voidaan toteuttaa metsässä, puutarhassa tai kauniissa salissa.

  • Mindfulness-Hyväksyvän tietoisen läsnäolon ohjaus

Mindfulness- hyväksyvä tietoinen läsnäolo on erinomainen metenelmä joka mm. lisää stressin hallintaa, parantaa keskittymiskykyä ja lisää itsetuntemusta.

Tutustutaan mindfulness menetelmään. Saat perustietoja mindfulnessista ja kokeillaan mindfulness harjoituksia käytännössä.

  • Saunahoidot ja Maalaiskylpylä

Savusauna, aromisauna, lämmin ulkoallas oman järven rannalla. Kartanon Maalaiskylpylässä aika pysähtyy ja mieli rentoutuu. Nosta saunaelämys uudelle tasolle saunahoidoilla. Esim. Havusauna viet metsän tuoksuun ja havujen tuntumaan. Ihanan marjainen Tyrnisauna tarjoaa hoitavan kokonaisuuden jossa tyrnihoitotuotteet viimeistelevät elämyksen.

→  →  Kysy tarjous sinun ryhmälle räätälöityyn työhyvinvointi päivään!

Lisätietoja myyntipalvelusta: sähköpostitse myynti@acravintolat.fi tai puhelimitse 020 7353 400

Recommended Posts